Vad bör jag tänka på vid köp av Twin Stroller?

Det kan ta några tyckte att välja rätt tvilling vagn, och människor måste först förstå att en tvilling barnvagn är inte samma sak som en tandem barnvagn. En tandem barnvagn linjer upp platser vertikalt, och oftast har en plats i ryggen som kommer att luta sig bakåt, och är mer lämplig för en yngre barn eller spädbarn. Twin barnvagnar har platser som ligger bredvid varandra, och tänkt att användas för barn i ungefär samma ålder, men de kan säkert ta emot barn i olika åldrar. Det första folk borde tänka på är om en tvilling eller tandem barnvagn är lämpligare. Några fördelar med tandemcyklar bland annat att de är smalare, vilket kan göra dem enklare att navigera genom dörröppningar. Tandemcyklar kan också vara bättre lämpade när en stor skillnad finns i barnets ålder, och när föräldrarna vill ha en helt liggande baksätet för spädbarn. Men just dessa vagnar kan vara av mindre nytta om barnen är ungefär samma ålder, och liggande funktionen vanligtvis blir mindre viktiga när barn är äldre än ett. Tandemcyklar kan också vara tyngre att driva och navigera på grund av sin längd. En tvilling barnvagn kan ha dubbla fällbara stolar också, vilket gör dem lämpliga för nyfödda till äldre barn. För tvillingar kan dessa vagnar har en naturlig fördel att hålla barnen nära varandra. De är kanske inte så effektiv om barnen i vagnen är stridslystna och vill slåss med varandra. Med att dela upp slagsmål eller retas kan göra något gå eller resa obehaglig. Ett annat problem med några av dessa vagnar kan uppstå när ett barn kraftigt uppväger den andra. Med vissa modeller kan extra tyngd på ena sidan gör den oerhört mycket svårare att vända. Denna effekt är något blidka om vagnen är byggd på jogging vagn design med stora svängbara hjul framför i stället för två hjul i den främre delen.

Saker att leta efter i en tvilling vagn förmedling av svarvning oavsett barnets vikt, bäst uppnås när framhjulet eller hjulen svängbara, och lämpliga fasthållningsanordningar i fempunktsbälte sort. Tydligt varje vagn köpt eller lånat av en kompis ska följa gällande säkerhetsnormer och används Barnvagnar bör kontrolleras för att göra vissa inga säkerhetsskäl påminner pågår mot dem. Lägre vikt barnvagnar kan vara att föredra och några följ paraply design och kan vara ihop för enklare förvaring. Andra önskvärda funktioner är stadiga hjul, bra fjädring, tvättbart tyg, gott om lagringsutrymme eller lager korg, och en tillförlitlig ram och bromssystem.

Priset är förvisso en När man bedömer tvilling barnvagn modeller. De flesta kommer att bli dyrare än enstaka fotgängare. Å andra sidan kan köpa två barnvagnar eliminera behovet av att köpa två enkla vagnar istället, och detta kan i slutändan spara pengar.

Det gör det också lättare för en person att promenera två bebisar samtidigt, vilket kan öka träningsmöjligheter. En annan funktion som vissa tvilling barnvagnar äga är ett extra steg, då en äldre barn kan rida om han /hon blir trött under en promenad. Detta kan vara en bra sak att leta efter om en person kommer att gå spädbarn och småbarn eller förskolebarn över långa avstånd. Lägga större vikt vid att vagnen kommer att göra det svårare att skjuta, dock.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.