Vad bör jag tänka på vid köp av Baby Blanket?

När du köper en baby filt ledordet är säkerheten. Säkerhet i särklass övertrumfar estetik, bör eftersom barn under ett år gammal inte använda vissa filtar. Men man kan hitta en säker baby filt som också är estetiskt tilltalande, eftersom det finns så många mönster och modeller tillgängliga. En baby filt som alltid bör undvikas är täcket som kan komma med en sats för en krubba. Man befarar att fluffiga täcken har angivits i plötslig spädbarnsdöd och kan faktiskt orsaka kvävning. Detta är också en bra anledning att undvika kuddar i barnets säng.

Sedan en bebis kan överhettas snabbare än en vuxen, anser ljus, naturfiber filtar. En mottagande baby filt är en bra början val, och i själva verket många barn föredrar att vara swaddled nattetid. Tätheten känns liknande som i livmodern. Bomull fick filtar överflöd i färg, mönster och pris, och kan vanligtvis hittas i matchande mönster plantskola teman. För en något äldre barn, kan man välja en något tyngre baby filt, kanske en bomull vävt design. I alla val man bör undvika en baby filt med överskott trim, fransar, knappar, eller saker som kan dras av och råkar svälja. Som väl är en krubba stötfångare säkrare om den är enkel och inte används efter det första året. En del människor föredrar att klä barnet i filt pyjamas som ger värme utan risk för barnet att trassla in sig i filt. Dessa kan vara kläder som påminner om ett nattlinne med en sluten botten, eller de kan ha fötterna på botten. Överväg vädret innan påklädning en baby i alltför varma kläder. I bomull flanell baby filt, bör man tvätta filten 3-4 gånger före användning, eftersom filten tenderar att tjäna mycket lint under tidig användning. Flera sköljvattnet tenderar att eliminera de flesta av ludd så att det inte kommer att förtäras eller kan irritera babyns näsa. En akryl baby filt, omvänt, kan få suddigare eftersom det används, så det kanske inte det bästa valet. Samt gjorde mannen fibrer är varmare, som kanske inte ger tillräcklig ventilation i natten.

Vävda filtar av antingen naturliga eller mänskligt tillverkade fibrer bör ha god nog väva att barnet inte kan få sina händer fastnat i väven. Betrakta virkade baby filt dagtid bruk. Dessa är lämpligt dekorativa, men återigen kan fälla små händer eller fötter i små hål i mönstret.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.