Vad bör jag tänka på när man planerar ett bröllop?

planera ett bröllop är en av de mest spännande och mest stressande saker en kvinna kommer någonsin att göra. Det finns många faktorer att beakta. Dagens brudar har fler valmöjligheter än någonsin tidigare när det gäller att planera den lyckligaste dagen i deras liv. Det kan mycket snabbt bli överväldigande. En av de mest påfrestande delar av planeringen av ett bröllop är räkna ut en gästlistan. Ett litet och enkelt bröllop är perfekt för vissa, men andra vill ha en stor fest. Var och en har sina egna potentiella problem. Förträngning ner gästlistan för ett litet bröllop är svårt. Många människor som skulle vilja vara där kommer att lämnas ut. Ett stort bröllop kan vara svår att kontrollera, och priset som kommer med det kommer att bli betydande. Det är inte ovanligt att varje bröllop gäst att kosta $ 60 eller $ 79 US dollar (USD), eller mer, med den tid du siffran i måltiden, aptitretare, kakor och drycker.

De flesta brudar vill tjäna en måltid värdigt firande. Det finns många saker att tänka på även här. Först tänker på dina gäster och erbjuder valmöjligheter därefter. För de flesta bröllop, ska erbjuda två val kött och en vegetarisk val täcka alla. Det finns också aptitretare att överväga, samt valet efterrätt. Vissa mottagningar erbjuda andra desserter förutom bröllopstårta. Också överväga hur du vill att maten serveras. De huvudsakliga alternativen är buffé, familjemiddag stil (är maten anges på bord, och gästerna gå runt,) och full service stil. Förrätter kan serveras på brickor som bärs av skötare, eller ställa ut på borden.

Planera ett bröllop kräver också tänka på de många tjänster som du vill, och de valmöjligheter som finns tillgängliga för dem. Dessa tjänster inkluderar blomsterarrangemang, fotografering, videoinspelning, och musik. Ett par måste också överväga om de vill vara gifta, och av vem. De måste också besluta om en plats. Det bästa sättet att få de allra bästa lägen och tjänster för ett bröllop är att boka i förväg, ibland med ett år eller mer. En annan aspekt att beakta när man planerar ett bröllop är det bröllop tema. Denna idé har vuxit i popularitet under de senaste tio åren eller så. Planerar ett tema kan bidra med färgval, dekorationer, och även kostval. Detta kan göra att planera ett bröllop mycket lättare. Exempelvis kan en New York-stil bröllop erbjuder cheesecake, och kringla och varma kärror hund för mat. Ett tema kan också diktera val för ynnest. En trädgård med tema bröllop kunde slås in genom att ge gästerna små krukväxter, eller fröpåsar, som de tog sig ut genom dörren. Det tar inte mycket för även ett litet bröllop att gå över budget. Det finns flera saker att tänka på när man försöker skära bröllop kostnader. Ett av de största sätt är att tänka på när bröllopet kommer att hållas. En våren eller sommaren bröllop kommer att kosta mycket mer än ett rum på hösten eller vintern. En mottagning som äger rum på morgonen, eller mellan måltiderna kan spara massor av pengar på matpriser. Erbjuder brunch, eller bara aptitretare stället för en fullständig formell måltid, kan oftast minska kostnaderna för mat med hälften.

Det finns många val när man planerar ett bröllop. En bok om bröllopsplanering kan vara till stor hjälp under denna stressig tid. Över alla möjliga alternativ noga innan man beslutar om något, och kom ihåg att denna dag firar början på ett nytt liv tillsammans med din partner. Blir inte att fastna i detaljer som du glömmer att njuta av ditt engagemang.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.