Vad bör jag tänka på när du väljer Daycare?

När det gäller att välja dagvård för ditt barn, kan du aldrig vara för kräsen. Först bör du fundera över dina prioriteringar för dagvården. Vill du bekvämt? Skulle du föredra att ditt barn tas om hand i en liten eller en stor grupp? Är intellektuella eller kreativa stimulans högt på listan? Det finns tre typer av dagvården: daghem, familjedaghem, eller en barnflicka. Ett dagiset har flera positiva aspekter. Reglerna är tydliga: det finns etablerade avhopp och tider pickup och timmar. Daghem i allmänhet är tillförlitlig och stabil, och är billigare än privat vård och barnflickor.

Personalen på daghem är vanligen utbildad inom småbarnsfostran, och det planeras aktiviteter för att stimulera barnet både intellektuellt och kreativt. På daghem, finns det en större grupp av barn för ditt barn att interagera med, vilket möjliggör mer socialisering. En nackdel med daghem är att eftersom det finns fler barn, är risken för sjukdomar större. Daghem är ökända för den mängd sjukdomar som sprids till hela befolkningen. Nyckeltal för lärare att barn tenderar att vara ganska högt, men dessa regleras genom lokal tillståndsgivning byråer. En del föräldrar lockas till de mindre, homier fastställande av ett privat familjedaghem. Dessa drivs ofta av stay-at-home moms i sina egna hem. De ger en miljö med mindre grupper och kanske mer flexibilitet i avhopp och pickup timmar. Priset kan vara förhandlingsbart än ett stort dagiset, men föräldrar kan ibland behövas för leverantörerna egna sjukdomar och semestrar och söka backup dagis.

Nannies är ett bra alternativ för föräldrar som vill att deras barn ska få mer fokuserade barnomsorg. En nanny bryr sig om barn i barnets eget hem. Detta alternativ är ofta dyrare, och säkerhetskopiering barnomsorg kan bli nödvändig om barnflicka tar en semester eller blir sjuk. Också, eftersom det inte finns några andra barnskötare att övervaka barnflicka, måste en förälder kunna lita på honom eller henne underförstått. När du har bestämt vilken typ av dagvård passar dig bäst behöver, letar efter en barnomsorgen kommer att vara en engagerad process. När du söker efter ett daghem eller ett familjedaghem, först identifiera dina prioriteringar. Vidare forskning leverantören genom att fråga runt eller använder din lokala eller nationella barnomsorg resurser. Besök eller intervju potentiella barnomsorgen och ta reda på vad deras omsorg filosofi är, miljön i dagvård, och läraren att barnet förhållande om det är ett daghem.

Viktigast med någon typ av barnomsorgen, referenser check. Därefter kid-testa den genom att göra en provtur och mäta ditt barns svar. Om ditt barn är olycklig, kommer du troligtvis att behöva upprepa hela processen igen. Välja en dagvård för ditt barn kommer helt möjligen vara en av de viktigaste saker man som förälder-det kommer vara när ditt barn kommer att tillbringa en stor del av sin tid borta från dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.