Vad är sommar program för gymnasister?

Sommar-program för gymnasister rör sig vanligen om utbildnings-och /eller program resor som genomförs av en rad olika universitet eller specialiserad konst, naturvetenskap och teknik akademier. De tenderar att vara mindre sommarläger, men många studenter kan ha möjlighet att leva på campus, och handlar mer om finjusterat studier för begåvade och talangfulla kids. Detta innebär inte att alla program är enbart för begåvade och talangfulla studenter, men studenter som klarar sig bra i dem är ofta de som är aktivt engagerade i vad de studerar eller gör. Det finns många mycket välkända universitet som erbjuder sommar program för gymnasister, och dessa innefattar namn som Cornell, UC Berkeley, Stanford University, Yale och Harvard. Även om dessa program är ofta diskuteras mer än andra, det betyder inte mycket gott skick skolor eller olika privata skolor inte har dessa program också. Om en förälder vill ha en high school student att bo nära hemmet, kan de kontrollera säkert närliggande skolor för att se vilka program som de kan erbjuda.

Några av sommarens program för gymnasister egentligen handlar om akademisk förberedelse till college , och andra kan låta eleverna undersöka ett område med tidigare studier i mer avancerad form. Till exempel kan eleverna kunna ta vetenskapen kurser som inte skulle erbjudas dem till college, och älskare av engelsk litteratur skulle kunna studera humaniora eller litteratur som är mycket mer i linje med högskolenivå utredning. Många program kommer att bevilja college krediter för deltagande i klasser, men andra inte. I motsats till de program inriktat på studier i akademiker, vissa är mer intresserad av att resa eller utforskning av ett annat land. Några av dessa har sitt ursprung vid ett universitet som är baserad i ett annat land eller är belägna vid en satellit universitet i ett främmande land som är associerat med en lokal skola. Efter att ha rest till att universitetet kan studenter bo och studera där i en månad eller två, samtidigt som resor att se lokala platser av intresse. Alternativt kan en högskola erbjuda ett reseprogram till platser som Europa, och leda en grupp elever på en rundtur i ett visst land eller flera länder.

Ytterligare sommar program för gymnasister kan vara särskilt anpassade till intressen begåvade unga vuxna. Det handlar workshops, fin studier konst, skriver kliniker, musikskolor, arkeologi sommar program och många fler. Sådana program är olika i sortimentet och erbjuder massor av utbildningsmöjligheter och möjligheter att förbättra redan utveckla kompetens.

Det är rättvist att säga att många av de främsta sommarens program för gymnasister kan vara mycket dyr. Vissa skolor har stipendier, men dessa är endast tillgängliga för ett fåtal elever. Välkända universitet skolor, kan kosta tiotusentals kronor, och kan allt mellan en vecka till åtta veckor. De som känner sig avskräckta av priset verkligen ska se till sommarens program på lokala högskolor, eftersom de kan vara mycket billigare. Dessutom studenter som helt enkelt vill flytta fram sina studier kan göra det billigt på yngste eller högskolor. Även om denna linje inte har så mycket prestige, ökar IT College krediter för mest de äldre som är 16 år eller äldre.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.