Vad är några olika typer av Bröllop gynnar?

När folk tänker på bröllop gynnar färgad eller vit Jordanien mandlar eller kanske FÅGELFRÖ i kvittas tyg kan komma att tänka på. Även dessa är klassiska bröllop ynnest-och det är inget fel med en klassiker-de är ingalunda den enda val för bröllop ynnest. I själva verket har brudar och brudgummar blivit allt mer kreativa med bröllop favörer, och det finns mycket att välja på som kommer att uttrycka din egen unika personlighet som ett par. Det finns ett antal bröllop ynnest som är ätbara, och ett antal underbar containrar för en ätlig gunst. I stället för nät, kan du använda tydliga lådor, små burkar, mini kinesiska askar, eller en mängd andra behållare. Vissa par väljer att ha sina namn inristade på behållaren för ätbara bröllop ynnest. Problemet med dessa bröllop gynnar vissa par, är att de inte kommer att vara länge. Om du fyller upp ett bröllop gunst med läcker choklad, M Ms?, Kanderad hjärtan eller andra val, är chansen att dina gäster kommer att njuta av dem ganska snabbt.

Många par föredrar istället att välja bröllop gunst som är lite mer hållbara. En populär modern val är en doftande ljus i en liten burk med brudens och brudgummens namn eller initialer på locket. Ett annat bra val är ett vackert vinglas dina gäster kan ta hem och njuta av året runt. Vissa par njuta av att ha gjort magneter, som kan vara användbara och vackra påminnelser om ett bröllop. Istället för birdseeds, kanske ett par ge ett paket med Wildflower frön som kan planteras och på så sätt symbolisera växande kärlek i ett äktenskap. En av de klassiska bröllopet gynnar en placecard utformas på ett silver tavelram. Om du har en sittplats arrangemang på ditt bröllop, kan varje gäst ta då dessa ramar hem. Du kan även senare skicka en liten bild av din bröllopsdag för att passa ramen, ett perfekt ackompanjemang tacka er anteckningar för gåvor. Ett annat populärt val är glasunderlägg trycks med parets namn.

Om pengarna är kort, kan du fortfarande ge kreativa och härliga bröllop ynnest för dina gäster. Till exempel kan du köpa i bulk små klockor som kan ringde när bruden och brudgummen synsätt ett bord eller dela en kyss. Skräddarsy dessa genom att fästa en liten romantisk dikt, ett litet tack för att du ska gå, eller helt enkelt bröllop band med bruden och brudgummens namn på den. Göra dina egna gunst kan vara ett fantastiskt sätt att spara pengar, men ändå hålla dessa små presenter till dina gäster personlig och vacker.

andra billiga bröllop gynnar kan återigen vara beställas i bulk. Köp små lockförsedda burkar och fyll dem med torkad lavendel eller potpurri. Om du inte vill beställa dem med tryck, antingen medlem i par eller både och kan måla sina namn på burkarna i guld eller silver färg. Du kan även beställa små ljus i glasbehållare och skriva eller måla ditt namn på dem med lämpliga dekorationer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.