Vad är några enkla idéer för skolutveckling Fundraising?

Skolor, offentliga eller privata, verkar vara i ständig behov av extra pengar. Barn är ofta skickas hem med broschyrer för att sälja klockor, böcker och ljus, popcorn och godis, uppstoppade djur och kalendrar. Det verkar vara en oändlig parad av saker att sälja. Om föräldrarna inte vill att deras barn går runt kvarteret, och känner konstigt att sätta tryck på medarbetarna, hur kan barn och föräldrar hjälp med skolan fundraising? En av de enklaste idéerna för skolan fundraising är biltvätt. Hölls i varmt väder, de är ofta populära och lätt och har en hög vinstmarginal. Föräldrar och barn kan få sina egna hinkar, trasor, tvål och slangar hemifrån. Många företag, såsom banker, att skolor och ungdomsgrupper har biltvättar och använda sin vattenförsörjning, gratis eller för en symbolisk kostnad.

Investeringen för varor är i allmänhet små, och barn i alla åldrar kan göra något vid en biltvätt. De kan rengöra vindrutor, däck skrubba eller skölj fordon med slangen. Clean-up är också enkelt, eftersom parkeringen bara behöver spraya ner och alla rengöringsmateriel måste tas bort. En annan bra idé för skolan insamlingsverksamheten en baka försäljning. Detta är en enkel idé, eftersom föräldrar kan baka eller köpa varor för försäljning och kan sätta sina egna priser beroende på hur mycket de har investerat i den. En variant av denna skola fundraising idé är en "bakeless baka försäljning. " Deltagarna uppmanas att beräkna hur mycket pengar som de normalt skulle spendera på ingredienser för att baka något eller om köpta objekt, eller hur mycket de skulle vara villiga att betala för en bakad objektet och att donera detta belopp i kontanter till skolan. Fördelen är att upptagna föräldrar inte behöver baka något, och allt som skolan får är ren vinst. Deltagarna kan få lite papper cupcakes med "Tack från XXXX School" skrivet på dem, som bekräftelse på deras donation.

Enkel skolan fundraising kan också ske genom en "student auktion. " Detta är oftast bäst för små skolor, eller för en enda klass där föräldrarna känner till alla de andra föräldrarna. Det är en bra skola välgörenhetsevenemang för medel-och gymnasieelever. Studenter stå upp och föräldrarna bjuda på studentens tjänster för ett visst arbete, såsom gräsklippning, målning fönsterluckor, tvätta eller andra ströjobb. Denna speciella händelse bör rensas med föräldrarna till alla deltagande studenter, dock. "Spirit" kort är en annan skola fundraising idé. Vissa företag kontakta företag för att få dem annonsera på kreditkortsstorlek kort, med rabatter för livsmedel eller tjänster. Korten säljs för en fast avgift och är mer populär än varor, eftersom de rabatter människor faktiskt använder. En dator reparation Mässan är ett enkelt sätt att skolan kapitalanskaffning, särskilt för gymnasieelever. Många människor vet inte hur man fixar sina datorer, men många elever är kunniga nog att göra grundläggande reparationer. Kunderna kan antingen ta med sig sina datorer till skolan för reparation eller boka tid för en elev /förälder eller elev /lärare team skulle komma till sina hem. Kunderna kan betala en fast avgift, och det mesta av vinsten går till skolan.

School fundraising kan genomföras med viss fantasi och samarbete med föräldrar och gemenskap. De gillar att se sina dollar på arbetet, så att skolan alltid bör specificera hur pengarna kommer att användas. Detta ger upphov till mer pengar och hjälper till att säkerställa integriteten av processen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.