Vad är några bra idéer för julen välgörenhet?

För ett antal personer, representerar semesterperioden mer än presenterar, julmusik och släktträffar. Det finns också ett inslag av socialt ansvar, som ofta uttrycks genom julen välgörenhet program. Vare sig det är tid som tillbringas i ett härbärge's soppkök eller bidrag till en leksak enhet känner många människor en känsla av personlig tillfredsställelse att veta att de kan hjälpa andra under semestern. Det finns ett antal Christmas välgörenhet program som tar emot donationer av tid, pengar eller materiella tillgångar. Den kanske mest kända julen välgörenhet program i USA tillhandahålls av Frälsningsarmén, en protestantisk benämning anordnas under mitten-19th century. Frivilliga kan gå med på att tillbringa några timmar ringer klockor och övervakning av en donation kittel utanför lokala butiker. Frälsningsarmén driver också en "Angel Tree" Christmas välgörenhet, som tillåter deltagarna att välja kort förteckning över de särskilda behov lokala barn och familjer. An Angel Tree sponsor inköp och byter till den gåvor, sedan returnerar dem till en Frälsningsarmén arbetstagare som samordnar leveransen till behövande barn. The United States Marine Corps driver också en jul välgörenhet program som kallas "Toys for Tots. " Deltagare i Toys for Tots kampanj uppmanas att köpa nya leksaker och donera dem till lokala centra som drivs av Marine reservister. Leksakerna så småningom ut till behövande barn genom andra etablerade välgörenhetsorganisationer och lokala socialkontor. En populär jul välgörenhet program kallas "Operation Christmas Child," ett ministerium skokartong gåva som drivs av Samaritan's Purse, en välgörenhetsorganisation grundad av evangelisten Billy Graham son Franklin. Enskilda kyrkor intresserade av Operation Christmas Child program kan kontakta Samaritan's Purse direkt att få utbildning videor, reklamartiklar och annat nödvändigt material. Deltagarna ta del tomma sko lådor eller små behållare hantverk och fylla dem med leksaker, hygienartiklar, kläder och skolmateriel. Dessa fält är slutligen skeppas utomlands och levereras till barn efter en kort gudstjänst.

Vissa människor kanske föredrar att donera sin tid eller talanger till en lokal välgörenhetsorganisation julen såsom en soppkök eller hemlösa. Ett antal kyrkor erbjuder även måltider för behövande på juldagen. Många städer har organiserat volontär centra som kan matcha en volontär intressen och färdigheter med en lämplig jul välgörenhet program. Även människor som tycker handla julklappar kan använda det skicklighet att köpa presenter till lokala sjukhem eller faciliteter rehabilitering.

Deltagande i julklapp välgörenhet program bör inte negativt påverka andra personliga semester skyldigheter till vänner och familj. I själva verket har vissa familjer har känt att välja en lämplig jul välgörenhet och skänka de pengar som skulle ha normalt gått mot personliga presenter. Andra accepterar att frivilligt sin tid tillsammans i en lokal soppkök eller kyrkan sponsrade jul måltid program. Medarbetare eller vänner kunde också planera att delta i en lokal jul välgörenhet program som ett sätt att ge tillbaka till samhället.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.