Vad är några alternativ till plast Grocery väskor?

alternativ till plast livsmedelsbutik påsar är varierande och lätt tillgänglig i flera olika former. Vissa är sannolikt i din lokala mataffär nu. Andra är att betraktas som lokala grupper, till och med regeringar, från hela landet söker möjligheten att alternativ till plast livsmedelsbutik påsar får inte bara bättre för miljön, men är mindre skadlig för samhällets image.

Kritiken av plast livsmedelsbutik påsar är många, men det finns två huvudsakliga punkter som nämns upprepade gånger. En har de en lång livslängd och tenderar att blåsa omkring, att fastna i träden och linjer staketet och blir fult. Två blir de med petroleumprodukter och därmed bryter mer naturresurser och i vissa fall, göra länder mer beroende av utländska oljekällor. Denna kritik har fått vissa att undersöka alternativ till plast livsmedelsbutik påsar.

Även om vissa av de argument som kan tyckas vara giltigt, det är viktigt att klara upp ett populärt missuppfattningen om plast Grocery påsar. De allra flesta av plast livsmedelsbutik påsar inte petroleumbaserade, de är gjorda av naturgas. Därför, medan tillverkningen av dessa säckar kan med hjälp av en naturresurs ändå är det en annan typ av naturresurser än vad de flesta tror.

Tre decennier sedan ansågs plastpåsar svaret på den första stora oro livsmedelsbutik uppsamlare-papperspåsar. Papperspåsar, anfördes det, ledde till avskogning och därmed skadat miljön en hel del. Många fick veta om de får välja mellan papper och plast, välj plast. Nu har förändrats. Papperspåsar, återigen, är till synes gör comeback som ett alternativ till plast livsmedelsbutiker påsar. Papper bryts ned mycket snabbare än plast och är inte lika skadligt för miljön om den inte bryts ner till mindre partiklar. Också, eftersom de flesta papperspåsar kommer från träd gårdar, inte naturliga skogar finns det en attitydförändring om hur skadlig papper. En annan av de alternativ till plast livsmedelsbutik påsar som ofta nämns, är en annan typ av plastpåse. Istället för att använda naturgas-baserade plastpåsar, finns det teknik för att göra plastpåsar som använder förnybara energikällor, såsom majs. Denna väska bryts ned i månader, i stället för årtionden eller århundraden som traditionella plastpåsar. Ytterligare, eftersom den är tillverkad av en jordbruksprodukt, påsarna inte är lika skadliga för miljön. Också, eftersom väskan är gjord av en förnybar resurs, är det inte bryter så många icke-förnybara resurser. Förutom en-påsar används, såsom papper eller biologiskt nedbrytbar plast, en av de andra alternativen till plast grocery påsar ofta nämns är canvasväska. Dessa påsar kan återanvändas, vilket är den mest effektiva formen av återvinning. Dessa återanvändbara shoppingkassar ofta finns att köpa i livsmedelsbutiker och stora detaljister låda för mindre än $ 5 US dollar per påse.

har vissa samhällen såg in passerar en lag som kräver de flesta detaljhandlare att antingen använda papper, återanvändbar eller biologiskt nedbrytbar plast gjord av jordbruksprodukter. I Kalifornien, var San Francisco en av de första större städerna för att stifta en sådan lag. Andra har också ansåg att åtgärden, med San Francisco lag som modell.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.