Vad är en god jul present till en tonårspojke?

Shopping för en julklapp för tonårspojke kan visa sig vara en utmaning. Speciellt yngre tonårspojkar kan vara att övergå från att vilja leksaker till att vilja ha mer "cool" objekt. Även om de flesta tonårspojkar som videospel freaks kommer att uppskatta tonåring friendly tv-spel kompatibla med system som de äger. Det första du bör göra, om möjligt, är att be föräldrarna, eftersom de vanligtvis har ett bra beat på vad deras barn vill. Frågar tonåringarna är ett annat bra val, eftersom de vanligtvis har en ganska omfattande lista. Om varken är öppet, finns det några julklappar som normalt kommer att vara mycket välkomna.

Om en tonårspojke är ett dataspel freak, sedan nya tv-spel kan vara en utmärkt julklapp. För att tillfredsställa föräldrar, inte köpa över tonåring omdömen spel, eftersom vissa kan vara ganska grafik eller på annat sätt olämpligt. Var noga med att inkludera ett kvitto så att pojken kan byta julklapp om han redan äger kopian. Liksom, prenumerationer på tidningar på att spela system som Playstation eller Nintendo Magazine är ofta en bra väg att gå.

Tonåringar är ofta till musik, och presenter som en MP3-spelare eller iPod vanligtvis hjälpa rock the tonårings värld. Alternativt, om de har en spelare redan, presentkort för vecka, så att de kan välja sin egen musik är oftast ganska uppskattat. Tillbehör till iPods och MP3-filer kan också vara bra val.

Om pojken är en sportfantast, en julklapp kan omfatta licensierade tröjor, hattar eller affischer på ett favoritlag. Omväxlande, pojkar fortfarande vill idrotta, och vuxen storlek basketbollar och fotbollar kan göra för stora gåvor. Liksom, är en elektronisk darttavla en kul julklapp. Prova dem utan vägg piercing pilar så pojkens föräldrar inte behöver förlåta dig för hänsynslös Gifting.

Trots undviker de flesta "leksaker" många tonåringar fortfarande njuta av saker som kan fjärrstyras. Till exempel mini zip bilar är billiga och kan vara en bra julklapp för tonåringar och vuxna. Butiker som Sharper Image tillgodose gadget-besatt tonåring, och det finns många fiffiga prylar som också är billiga och göra en bra julklapp. Om du verkligen vill gå för pank, robosapiens och roboraptors är fantastiska gåvor som kan ge många timmars underhållning. Glöm bara inte att ta med massor av batterier.

Många tonåringar njuta av böcker, medan andra undviker dem till varje pris. Om du har en läsning tonåring, anser några av de fantasyromaner som de flesta överklagandet. Till exempel Ursula Le Guin Earth Sea Trilogy är ett bra ställe att börja på, eftersom det inte är lika välkänt som några av de mer nyligen skrivit böcker. Pojkar kan också uppskatta Asimovs klassiska I, Robot .

Film är också naturligt val för tonåring pojkar och kan bli väl mottagna julklapp. Vissa utmärkt äldre filmer som Breaking Away , Hoosiers eller Rudy kan ha din tonårspojke står upp och jublar. Presentkort till teater är också mycket uppskattade som film biljettpriserna stiga.

Om du inte kan bestämma, eller inte vet när en tonåring intresse ligger försöka med att välja ett presentkort på en julklapp som kommer att utgöra en mycket val för teen. Till exempel butiker som Target och Wal-Mart erbjuder ett brett urval. En spelare kan köpa spel, och kläder hund kan få det senaste modet. Några stora köpcentrum företag som Simon certifikat erbjuder presentkort som kan användas vid någon av butikerna i gallerian, ytterligare öka valfriheten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.