Ska mitt barn delta High School Summer School?

Medan många föräldrar tenderar att tro att höga skolbarn bör utnyttja sommaren på andra sätt, det finns mycket starka skäl att överväga registreringen i en high school sommarskola program. Många av orsakerna är att göra en skillnad i det akademiska livet för ditt barn på lång sikt, men vissa av dem är förknippade med att hjälpa dina barn att fortsätta att utveckla sitt sociala färdigheter. Här är några av skälen till att gå en sommar high school-program kan vara till nytta för ditt barn.

Ofta tenderar folk att tänka på sommar skola som för ungar som inte klarar sig bra i en viss kurs i ett föregående termin. Faktum är att en av uppgifter för en high school sommarskola program. I det fall barnet hade låga betyg på ett visst ämne, kan sommar klasser vara ett bra sätt att förtjäna en andra chans att förbättra den lönegraden. I vissa jurisdiktioner kommer ett högre betyg på sommarskola ersätta den lägre kvaliteten som intjänats under en vanlig term helt och hållet. Detta kan förbättra den allmänna medelbetyg punkt och eventuellt låta ditt barn att få till en bättre högskola someday. Det är high school sommarskola inte allt om avhjälpande arbete. Ofta är sommarkurser erbjuds att göra det möjligt för eleven att tjäna extra krediter att bidra till att göra följande läsåret lättare att hantera. Detta kan vara särskilt viktigt om ditt barn planerar att delta är någon sorts skola sponsrad arbetsprogram. Genom att ta kurser på sommaren skolan, kan ditt barn fortsätta fortfarande klasser som syftar till att förbereda honom eller henne till college. I själva verket kan vissa högskolor skiljedom även en del av äran för dessa sommarkurser, som kommer att vara till stor hjälp för ditt barn när han eller hon börjar college.

High school sommarskola har också en social komponent som kan vara till stor hjälp. Barn som tenderar att vara blyg och är mycket mer benägna att hålla sig under sommarmånaderna kommer att tycka att sommaren skolan skapar en trygg miljö där det är lättare att umgås med sina kamrater. Eftersom studenter som deltar i sommarskolan brukar ha särskilda skäl att vara där, det finns en god chans din son eller dotter kan hitta åtminstone ett par personer som har mål som liknar hans eller hennes egen. Detta samband kan lägga grunden till vänskap som hjälper till att dra ditt barn ut ur sitt skal och tillåta dem att utveckla mer av ett socialt liv.

Även gymnasiet sommarskola är inte rätt för varje tonåring, är det ett alternativ att varje förälder eller vårdnadshavare bör överväga. Tala med en skola rådgivare om uppgifterna i lokala sommarskola program. Om du hittar en eller flera delar som skulle vara fördelaktigt för ditt barn, prata med honom eller henne på allvar om att delta i programmet. Du kanske upptäcker att sommarskolan visar sig vara en vändpunkt i ditt barns liv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.