Hur väljer jag Best Comic Book Price Guide?

När man väljer bästa komiska guidebok pris är det viktigt att fastställa vilka behov en person har om hans eller hennes serietidningar. Det finns en mängd olika marknader inom Comics branschen, allt från folk som samlar på äldre böcker till spekulanter som köper sällsynta eller nyare frågor, såsom variant täcker, i ett försök att göra en vinst. Olika typer av serier guider bokpriser erbjuda olika tjänster. Det första som måste beaktas är hur långt tillbaka insamlingen går. Vissa samlare har serier som går hela vägen tillbaka till Golden Age of Comics, under 1930-talet och 1940-talet, medan andra har nyare samlingar. Serietidning specialbutiker blev populär under 1980-talet, vilket möjliggör många nya samlare att bli utsatta för titlar och frågor som de annars inte kunde köpa. Detta också gett förlag med en plats att sälja mer specialiserade frågor. Som en följd ökade antalet individuella titlar exponentiellt under denna tidsperiod. Det sporrade också en ökning av mer oberoende företag släpper böcker. Olika typer av serier guider bokpriserna är specialiserade på vart och ett av dessa nya områden.

officiella Overstreet Comic Book Price Guide är en av de äldsta prissättning guider i branschen, har publicerats årligen sedan 1970. Den grundades av Bob Overstreet som en metod för samlare att hålla noggrann årliga förändringar i sina investeringar. Den Overstreet Guide har fördelen att det innehåller detaljerad information om prissättning på amerikanska serietidningarna ända tillbaka till 1930-talet. Många ser detta som den mest inflytelserika och avgörande prissättning verktyg för industrin.

Wizard Magazine är också en värdefull källa för nyare publikationer. Det är en månatlig publikation och serietidning pris guide som täcker stora serier utsläpp från de senaste decennierna. Detta är ett mycket bra alternativ för de samlare som främst inriktas på den moderna utsläpp och olika aspekter av dessa publikationer. Många företag närvarande frigöra mindre serier av deras frågor med alternativa täcker. Dessa frågor är i allmänhet eftertraktade av ivriga fans och är oftast värda mer än det vanliga frågor. Guiden ger en samlare en bra källa för prissättning på dessa frågor. Det innehåller också många artiklar om upp-och-kommande frågor och olika konstnärer och författare som arbetar i branschen.

Comics Buyer's Guide är en katalog publiceras varje månad, återigen med artiklar. Denna publikation har fördelen att räkna upp de flesta frågor som kommer att släppas i följande månad. Det är till gagn för både samlare och handlare att avgöra vilka frågor som kommer att vara högt eftertraktad. Comics Buyer's Guide egenskaper också många mindre företag som andra publikationer i allmänhet ignorera. Företaget har också en årlig serietidning release Prisguide pass dragen prissättning och siffror för leverans även från US Postal Service. Det finns även online alternativ för samlare och handlare. Olika webbplatser har slagits fast att erbjuda up-to-the-minuten detaljer om prissättning. Sedan införandet av eBay som en primär källa för försäljning av serietidningar, finns hela samlingar är katalogiserade och säljs. De flesta av dessa webbplatser har börjat hålla reda på denna försäljning. Dessa områden, såsom comicbookrealm. com och comicspriceguide. com arbeta med en mängd olika återförsäljare och att hålla reda på daglig försäljningssiffror att ändra värdet på en bok. Detta i huvudsak har gjort serietidningen marknaden tillämpar liknande till aktiemarknaden.

Alla dessa exempel erbjuder olika lösningar för olika investerare. Vid fastställande av serier guidebok priset är det bästa alternativet, kontrollera att samlingen analyseras. En rättvis bedömning av tillståndet i varje bok och den ursprungliga publiceringsdatum kommer att möjliggöra en så exakt uppskattning av värdet på dina serier boksamlingen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.