Hur kan jag hjälpa mitt barn Förbered Middle School?

För en del föräldrar till uppgift att förbereda barn för mitt skolan verkar avskräckande. Många av oss minns detta som en övergångsfas, ibland känslomässigt eller scholastically smärtsamma, som vi inte alltid förberedda. Barnen går från att vara de stora barnen, antingen 5: e eller 6. Väghyvlar på ett relativt litet campus, till små barn på ett stort campus. Middle skolklass sortiment kan variera. Vissa börjar klass sex och framsteg till årskurs åtta, vissa är 7-8 eller 7-9. Det är viktigt att komma ihåg vad din Middle School upplevelse var, men att inte införa en negativ personlig Middle School erfarenheter om ditt barn. Om du talar om tiden med rädsla eller fruktan, är ditt barn kan vara rädda för övergång till och reagera negativt på förändringarna. Men på samma gång, du bör definitivt, när ett barn är i mitten av lönegrad före mitten skolan börjar, börjar inleda samtal om några av de förväntade förändringarna. Du kan låta ditt barn veta att han eller hon kommer att syssla med upp till sex olika lärare, och visdom föreslår att hjälpa ditt barn lära sig att förespråka med sin nuvarande klassrum lärare. Även om du ändå vill fortsätta att medverka i skolan, försök att låta ditt barn att lösa små konflikter, eller gå på missnöje session med ditt barn och luta dig tillbaka till tillät dem att deras frågor.

Några andra användbara saker för barn att veta:
 • De kan räkna med några vänner under klasser, men inte alla av dem.
 • De kommer att ha större ansvar, såsom att hålla deras arbete organiseras och komma ihåg att vända på uppdrag.
 • Det är oftast mer läxor.
 • Olika lärare kan ha olika förväntningar, och du kommer att engagera dig när de begär att hjälpa dem att lösa problem.
Du kan också låta barnen vet:
 • Fler människor betyder fler möjligheter att starta nya vänskaper.
 • Större ansvar innebär att lärare och föräldrar vet eleven blir äldre och mognare.
 • Det finns ofta goda möjligheter att noggrant följa intressen i hobbyer och aktiviteter som konst, musik, drama, hantverk och en mängd andra valbara ämnen.

Föräldrar kan fungera som ett bollplank för studenter, höra deras ängslan, oro eller spänning på högstadiet och hjälpa dem vid behov. Om barn uttrycker särskild oro gå Middle School, boka tid med ditt barns högstadiet kurator innan skolan börjar. Ibland ett kort möte med skolans kurator kan lindra oro och rädsla, och eleven får lära sig vad en värdefull resurs tillgång till en kurator är.

Middle School campus ofta har riktlinjer för inkommande studenter och även besöka varje elementär campus för att prata med femte eller sjätte klassare. Det är viktigt att ditt barn delta i dessa besök, och riktlinjerna, eftersom det kan vara så mycket mer utmanande om en Middle School är helt ny. Dessutom planerar att gå tillbaka till skolan nätter så att du kan möta dina barns lärare. Detta kommer att hjälpa ditt barn ska du behöver kommunicera med lärare om något under året. Om möjligt bör du läsa lagar klädkod innan du köper ny skola kläder. Även om ditt barn är modemedvetna, han eller hon kanske vill använda de första dagarna i högstadiet på omfattning på vad som är på modet. Det kan vara svårt att gå högstadiet om dina nya kläder märke dig som skiljer sig från de andra barnen.

Om din mitten skolan inte erbjuder en orientering, spendera tid några dagar innan skolan börjar låta ditt barn få känna på campus. Även om han eller hon har varit att en orientering detta är en bra idé. Om du har en av klassens schema, kan du hjälpa ditt barn att hitta alla hans /hennes klasser och skåp. Du kan även ha några frågesporter om när avbrott inträffar, eller komma ihåg ordning klasserna. Det kan vara bra att ta med en vän med på dessa utforskning resor, eftersom ditt barn kan känna sig mindre ensam när han vet att en karl kompis har att göra och lära sig samma saker.


Kommentarer

 • Om oss
 • Reklam
 • Kontakta redaktören
 • Få nyhetsbrev
 • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.