Hur hittar jag mer tid för de saker jag älskar att göra?

Många av oss bly mycket upptagen liv idag. Vi kan känna slits i många olika riktningar. Vissa av oss kan det inte vara studerande, anställda, föräldrar och volontär på en gång. Andra kanske bara tillbringar mycket tid i ett eller två olika liv roller. Oavsett din livsstil, du behöver få tid till det du älskar att göra, eftersom det du älskar att göra är en del av vem du är.

Semester är en tid då många av oss hittar tid för våra hobbies och intressen. Vi läser dessa romaner vi vill läsa eller ens en liten teckning eller lösa pussel medan vi slappna av. Dock kan en eller två gånger om året räcker inte. Du bör få tid till det du älskar att göra i din vanliga veckoschemat.

Även en extra timme att du kan klämma in ett par gånger i veckan eller varje helg, eller ens varje dag om möjligt, ändå kan ge dig tid att läsa några av dina nya eller gör några skisser eller pussel. Även små sprickor i tid på att göra det man älskar kan ge dig något att se fram emot när du drunknar i dina dagliga sysslor. Om du gillar sport, kan du leta efter ett lag du kan delta som minsta tid åtagande. Du kan räkna dina sportaktiviteter som din träningstid. Om du älskar konst, kan du få tid till det du älskar att göra genom att ta en konst klass eller bara arbeta med din egen konst projekt hemma. Det sak att inse är att oavsett hur fullt ditt liv är, kan och du ska få tid till det du älskar att göra. Det är inte hur mycket tid du spenderar på att fullfölja dina känslor som räknas i det långa loppet, utan snarare att ni pursing dessa passioner regelbundet genom att göra det du älskar att göra.

stället för att spendera tid framför tv för ett par timmar på visar vilket du kan göra utan att titta, tänk hur mycket mer uppfyllda du skulle vara om du ägnar den tiden ägnar sig åt aktiviteter som du verkligen älskar. Självklart, om du tar dig tid att titta på dina favorit-TV visar att du verkligen älskar den är annorlunda. Tänk bara på vad du verkligen älskar att göra och vad får dig att känna sann mot dig själv. Om du hittar tid för det du älskar att göra på regelbunden basis du ger en underbar gåva till dig själv!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.