Vad kan jag göra om jag inte råd med kostnaden för en skola Field Trip?

Med de stigande kostnaderna för allmän utbildning, och med budgetnedskärningar, ofta kan skolorna inte längre råd med i en resa utan att be om bidrag från föräldrarna. Detta kan leda till att vissa föräldrar känner att deras barn kommer att vara ovälkomna på utflykt om de inte kan göra de nödvändiga bidrag. Denna känsla är vanligare än många tro. För många olika ekonomiska skäl, får föräldrar egentligen inte att kunna betala den mängd som krävs för en studieresa. i allmänna skolor, kan denna faktor måste förklaras för en lärare, men en offentlig utbildning innebär att Alla barn är välkomna till funktioner som sponsras av skolan. Detta skulle definitivt inkludera en studieresa en klass kan ta. Vissa lärare bespara föräldrarna behöva göra pinsamma bekännelser genom att förklara att betalningen för resan krävs inte. I andra fall kan man behöva förklara för läraren att man inte har råd med kostnaden för resan. Det finns ingen anledning att komma in långrandiga förklaringar om sin ekonomiska situation som kan bli pinsamt. Istället är det rimligt att helt enkelt konstatera att man är oförmögen att bidra till kostnaden för resan. Ett studiebesök på en kommunal skola måste planeras med detta i åtanke, eftersom det vanligtvis finns flera barn med föräldrar i svåra ekonomiska trångmål. En förälder som känner medborgerligt sinnade och kan väl råd med kostnaden för ett fält Resan kan överväga att lägga till ett extra bidrag för att finansiera resan för barn som inte är lika bra. Föräldrar som inte har råd att utflykten skulle kunna erbjuda andra värdefulla bidrag som organiserar resan, fungerar som ett förkläde, eller bara ger lite extra frivilliga tid i klassen. På detta sätt förälder kan känna att även på delmoment inte betalas i dollar, är det i handling.

Utflykter i privata skolor kan ha olika regler beroende på skolan. Brukar de flesta barn som går i privata skolor betalar extra medel för att delta i dessa skolor. Vissa barn är upptagna till en skola på ett stipendium basis, och det kan väl förstå att kostnaden för en studieresa får utöver föräldrarnas sätt. En icke-stipendium elevens föräldrar kan förklara nuvarande finansiella svårigheter, om kostnaden för en studieresa är för dyr. I de flesta fall, lärare vid privatskolor vill se till att alla barn gynnas av fritidsaktiviteter för en resa. Ibland både privata och offentliga skolor kan hjälpa en förälder vidta åtgärder för att betala av långa resor, som camping utflykter eller besök en annan delstat.

Det är väl värt att utforska olika alternativ med en skola när en studieresa kostnaden överstiger ett tillgångar. Även om det kan vara lite genant att erkänna att man är i svår ekonomisk situation, kommer de flesta lärare behandla denna fråga både delikatess och privatliv. Slutresultatet kommer sannolikt att ditt barns deltagande i och njuta av möjligheterna studieresa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.