Vad bör jag veta om Long Distance relationer?

En relation kan vara svårt nog, men kan bli ännu mer när du inte bor i närheten av din andra större. Fjärrsamtal relationer är inte för alla, medan några kan lätt ta itu med det, det finns de som har en tuff tid. Innan du lägger din tid och energi på en, utvärdera situationen noggrant för att avgöra om ett långt förhållande på distans är för dig. En nackdelen med långa avstånd relationer inte har förmågan att se varandra på den sporre som tillfället. Medan de flesta par har möjlighet att i närvaro av de andra större relativt snabbt, som någon är inblandad i en lång distans förhållande kommer sannolikt inte har den lyxen. Umgås vanligtvis kräver planering och, i vissa fall en hel del pengar för resekostnader.

Trust är ganska viktigt i en relation, men det gäller särskilt i fjärrtrafiken relationer. Vissa människor kan låta paranoia förbi dem i sin tro att eftersom de inte är i samma område, deras stora andra är fusk. Det måste vara fullständigt förtroende, om din signifikant andra bor i närheten. Om det inte finns kan det vara dags att ompröva relationen. Brist på förtroende kommer inte att göra förhållandet blomstra, men kommer sannolikt att bidra till sin död.

Lång distans relationer kan vara en bra påminnelse om att inte ta signifikant andra för givet. Varje samtal och besök, särskilt om du är i ett militära förbindelser, kan känna sig viktigare än den förra. När det finns ingen möjlighet att se eller tala med din andra större när du vill, du lär dig att skatt och uppskatta vad stunder du har.

Brist på kommunikation och ansikte mot ansikte kontakt kan visa sig vara frustrerande för de som är i ett långt förhållande på distans. En webbkamera kan hjälpa till med detta problem eftersom det ger en möjlighet att se dina andra större även om de inte kan fysiskt vara där. Dessutom anser få gratis långväga som en del av din mobiltelefon plan. Det kan ge tillfälle att prata så länge möjligt utan den enorma telefonräkningen.

Många människor i långa relationer kan få insvept i nuet och glömma framtiden. Chanserna goda att en eller båda av er kommer att så småningom vill flytta till en plats där du kan se varandra ofta, om inte dagligen. Om du absolut inte beredd att flytta på något ställe, bör det vara något som man talar om med andra större innan känslorna blir något djupare.

Långväga relationer kan vara svårt, de är inte omöjligt. Det krävs ansträngning, extremt stark kommunikationsförmåga och förtroende, men de kan arbeta. Så länge båda parterna är fast beslutna att göra vad de kan för att upprätthålla relationen, det finns en god chans att det kan gå starkt och frodas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.