Vad är några resurser som hjälper föräldrar Home School?

Learning to home skolan och ge en fantastisk läroplan för barn kan ta del arbete. Det hjälper att börja med information om Hemundervisning som finns i böcker. Stort antal böcker om hur man hemma skolan finns och de kanske inte alltid har samma åsikt. Dock kan läsa några olika åsikter ge föräldrar en känsla för vad undervisningsmetoder att anställa hemma och vilka målen för Hemundervisning ska vara.

lokala stödgrupper är fantastiska resurser för föräldrar som vill hem skola . Det kan finnas en eller flera lokala grupper avsedda för att stödja föräldrar och barn genom Hemundervisning processen. Dessa får inte bara vara bra ställen att få känslomässigt stöd, men de kan också vara ett fantastiskt sätt att hitta sociala aktiviteter för barn. En annan fördel är att mötet med andra familjer Hemundervisning ger föräldrar tillgång till en mängd information om ämnet. Andra familjer kan ha prov lektioner, teorier om vad som fungerar bäst, idéer om var du hittar billiga varor, och många andra råd.

Föräldrar kan också ha råd från större organisationer som specialiserat sig på Hemundervisning eller någon aspekt av detta. En bra resurs i USA är National Home Education Network, som har betydande Internet närvaro och massor av online-material att läsa. Om föräldrarna är Hemundervisning barn med funktionshinder, kan de vara intresserade organisationer som National Challenged Homeschoolers Associated Network (NATHHAN). Det finns gott om andra större grupper med massor av information på Internet. En del föräldrar tycker att grupper av homeschoolers verkar vara i stort sett delas upp i icke-religiösa och religiösa (oftast kristna) grupper. Det kan finnas en viss spänning mellan dessa grupper, särskilt när det gäller kursplaner där vetenskap eller religion. Det är viktigt att observera denna potential inom det omdiskuterade området och anser att personliga värderingar och hur de kan stå i konflikt med lokala eller nationella grupper. Å andra sidan, så mycket goda råd existerar oberoende av religiös inriktning som föräldrarna kan bara välja och vraka råd och ignorera vad som inte fungerar. p

Föräldrarna kan känna sig förvirrad av hur man kan börja praxis hem skolan, särskilt när det gäller att besluta vad och hur man undervisar. Läroplanen för så gott som varje ämne finns på nätet-ibland gratis, eller en symbolisk avgift. Ett alternativ är att skolan forskning hemmet alternativ om de lokala skoldistrikt. De kan få lån böcker, skapa lektionsplanering och övervaka Hemundervisning. Vissa skoldistrikt har program hemma i skolan som kan ge föräldrar en viss mängd pengar att betala för skolmaterial.

Alternativt finns nu distansutbildning skolor tillgängliga online. Om föräldrarna vill att barnen skall homeschooled men vill någon annan att ge lektioner, de kan undersöka olika online-skolor, främst tillgänglig på gymnasienivå. Vissa föräldrar anser att dessa skolor också strukturerad och föredrar att välja sin egen läroplan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.