Vad är några ovanliga bröllop traditioner Around the World?

Om du tror att den typiska vita-klänning, stor fest typ av bröllop är standard runt om i världen, kan du räkna med en överraskning. Bröllop traditioner varierar enormt runt om i världen, och vad vi anser standard kan ovanliga inte alltför långt borta. Här är några exempel på ovanliga bröllop traditioner runt om i världen.

Kinesiska bröllop traditioner går tillbaka tusentals år. Medan andra delar av Asien har sett Västvärldens inflytande har Kina varit mer traditionella och fortfarande följer några strikta bröllop traditioner och etikett. Äktenskapet Förslaget i sig är en stor affär, och det är ofta ske skriftligen. Det finns också en gammal tradition av att fastställa den äktenskapliga sängen dagen innan vigseln. Sängen är placerad i en viss augural läge av en utvalda män och kvinnor, företrädesvis personer som redan har barn, eftersom detta skulle vara ett gott omen för det nya paret.

Bröllop traditioner i Indien är ännu mer noga. Den formella engagemang för ett par är slutbehandlad av föräldrarna, som då tar en viktig del för själva vigseln också. Brudgum och brud utbyte band bröllop som ett tecken på engagemang långt innan själva bröllopet äger rum. Andra bröllop traditioner omfattar målning av händer och fötter med henna och en speciell religiös ceremoni kvällen innan själva bröllopet, där en liten stjälk har planterats i trädgården som en hyllning till det nya livet för paret.

Bröllop traditioner i Europa omfatta bär grönt kvällen innan bröllopet för lycka (Italien), ungkarl och driver möhippa ute på stan (Skottland), långa måltider bröllop som kan pågå till nästa dags frukost (Portugal), och kransar och korgar med blommor levereras till bruden och brudgummens hem dagar innan ceremonin (Nederländerna). Möhippor sitt ursprung i Nederländerna, och är fortfarande en av de mest respekterade bröllop traditioner.

I Marocko, bröllop traditioner inkludera parter som kan pågå i upp till sju dagar, "möblering parter" att förbereda parets framtida hem, och man henna, där kvinnor dekorera varandras händer och fötter innan hjälper bruden med ett renande bad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.