Hur väljer jag den bästa höga läroplanen för mitt barn?

Välja den bästa höga läroplanen för ditt barn kan vara en positiv upplevelse om dig att vara fokuserad på att uppfylla hans eller hennes framtida karriär mål. Dessa bör vara tonåring mål och inte föräldrarnas. Det är också viktigt att välja en hög skoltiden som ditt barn kan frodas och Excel.

Vem är ditt barn? Vilka är hans eller hennes huvudsakliga intressen, styrkor och förmågor? Vilka är hans eller hennes svagheter och ogillar? Vilka är hans eller hennes favorit och minst favorit aspekter av skolan så långt? Asking tonåringar frågor att ta reda på vem de är och vad som intresserar dem kan hjälpa föräldrarna att välja skola läroplan att deras barn tycker att motivera: Detta kan ge tonåringar en bra start mot att nå sina drömmar.

Föräldrar och tonåringar bör först överväga alla sina alternativ innan han gick över till ett särskilt hög läroplanerna. Titta på programmen i offentliga, privata, charter och online-skolor för att hitta det bästa valet för ditt barn. Naturligtvis är budgeten också en avgörande faktor för många familjer, men i det inledande planeringsstadiet kan det vara bäst att inte räkna någon läroplan möjligheter presenterats sedan stipendier och bidrag kan vara tillgängliga i vissa fall. Om din barn har särskilda behov, om korrigerande eller avancerat, det är en bra idé att börja din sökning hög skoltiden med dem i åtanke. Nästa betrakta miljön som ditt barn lär sig bäst. Online gymnasiet fungerar bra för vissa tonåringar, men om ditt barn saknar motivation eller ogillar arbetar ensamma under större delen av dagen, en Internet egen takt läroplanen kanske inte det bästa valet. Hemundervisning är ett annat alternativ som fungerar bra för vissa elever och familjer, men inte andra. Ett vanligt misstag föräldrar gör vid val av hög läroplanen för sitt barn är att glömma att pröva hans eller hennes känslomässiga samt utbildnings-behov. Detta gäller i hög grad på hur han eller hon sannolikt kommer att interagera med andra elever, så som uttryckligen skall beaktas vid din sökning efter ditt barns ideal läroplan. Andra överväganden är fritidsaktiviteter, klädsel, säkerhet och rykte samt skolans värderingar.

Kolla hur nära skolans filosofi matchar ditt barns läroplan och miljö önskelistan . Hur mycket är sport, konst och värderas friidrott? Är ditt barns huvudsakliga intressen väl representerade? Skola tilldelning fall kan exkursion destinationer, klubbar och särskilda projekt bidra till att ge dig en uppfattning om vilka ämnen och prestationer varje skola värden. När du har minskat ner läroplanen ett fåtal skolor som kan vara idealisk för din tonåring, låt honom eller henne lista för-och nackdelar av varje för att göra det avgörande valet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.