Hur ofta ska jag besöker mina föräldrar och andra familjemedlemmar?

Det är en bra idé att besöka släktingar så ofta du kan-på grund av kurs. Vi är alla upptagna med våra liv och många familjer är utspridda i olika länder. Det kan vara särskilt givande att besöka släktingar som våra föräldrar och syskon, men just nu våra släktingar som mostrar, farbröder och kusiner kan också förnya släktbanden.

Även teknologiska framsteg kan hålla oss i närmare kontakt med dessa dagar, är det ändå trevligt att besöka släktingar i person när vi får en chans. Hur ofta du väljer att besöka dina föräldrar och andra familjemedlemmar bör bero på hur ofta du vill göra det och hur ofta tid och avstånd kan du göra det. Naturligtvis måste du också vara omtänksam och inte bara uppmana dig att bo med släktingar bara för att de är dina familjemedlemmar och du förväntar dig att ta hand om dig. Ingen vill eller förtjänar fri lastmaskiner av något slag! Om du är genuint intresserad av att tillbringa tid med dina föräldrar och andra släktingar, skulle de nog få se dig i sitt hem för några dagar då och då. Naturligtvis kan du återgå till tjänst om de reser för att besöka dig. Om dina föräldrar bor nära dig, då du inte behöver oroa sig vistas i sina hem och kan sticka in på besök under dagen eller på kvällen. Det viktigaste att komma ihåg när du bestämmer dig för att besöka släktingar är att tänka på vilken typ av besök som de skulle föredra.

Kom ihåg, det finns inga regler om hur ofta du bör besöka släktingar, oavsett om de är dina föräldrar eller dina kusiner. Försök att basera alla aspekter av ditt besök på ömsesidig respekt och kom ihåg att var och en av oss kommer att dö en dag. Du vill inte att ångra inte vill besöka en särskild släkting när du hade chansen. Om din familj är geografiskt utspridda, kanske du vill ha en släktträff om och när alla skulle kunna delta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.