Hur mycket Garbage har en person Skapa på ett år?

Enligt Naturvårdsverket är det genomsnittliga amerikanska producerar ungefär 4. 4 pounds (2 kg) av sopor per dag, eller sammanlagt 29 pounds (13 kg) per vecka och 1,600 pounds (726 kg) per år. Det tar bara hänsyn till det genomsnittliga hushållet medlemmen och räknas inte industriavfall eller kommersiellt skräp. Om detta låter som en svindlande antal, skulle du bli förvånad över att veta att amerikaner inte är den främsta producenter av sopor i världen. I Mexiko, producerar hushållen i genomsnitt 30 procent mer sopor än i Amerika.

Trots att antalet kan vara svårt att förstå, att detta: med sopor som produceras i Amerika ensam, kan du bilda en linje som fyllts upp sopbilar och nå månen. Eller täcka delstaten Texas två och en halv gång. Eller begrava mer än 990. 000 fotbollsplaner under sex fot hög (1,8 meter hög) högar av avfall. Enligt WM Recycle Amerika, LLC, amerikanerna bara kasta tillräckligt aluminium dubblera den full kommersiell luften flotta av USA.

Så hur kommer det sig att så mycket sopor produceras? De flesta av de saker som fyller deponier är förpackningar, särskilt i form av snabbmat behållare, men kontorspapper, engångsblöjor, Styrofoam skär och slätt plastpåsar också bidra till en betydande del av den totala mängden avfall produktion i landet. I själva verket gör pappersavfall för omkring 35 procent av det totala materialet tanka deponier. Med tanke på att merparten av dessa dokument skulle kunna återvinnas, mycket av avfallet problem är lätt att undvika.

Återvinning är en stor del av lösningen på problemet sopor. Tidningar, aluminium behållare, och vissa plaster kan återvinnas för återanvändning i en annan form, vilket sparar utrymme på soptippen. Ett annat sätt att hjälpa till med avfallet problemet är att minska mängden sopor du producerar. Detta kan göras genom att köpa mindre, köper saker i mindre förpackningar, och helt enkelt återanvända vad du har. Du kan också köpa begagnade, vilket betyder att du inte ger ytterligare avfall eftersom du inte behöver göra sig mer förpackningar. Donera saker du inte längre vill också hjälper. Snarare än att gå till deponier, begagnade kläder, elektronisk utrustning, och även möbler kan föras vidare till andra för att förlänga deras användbara livslängd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.