Hur kan jag få ut ur huset om tid på morgonen?

Komma ut ur huset i tid på morgonen är en absolut nödvändighet för många av oss. Om vi måste gå till jobbet eller skolan, är sen är inte ett alternativ. Men att med kläder behov och saker som luncher och pappersarbete ihåg att ta med, komma ut ur huset i tid kan bli en verklig utmaning. Men med lite planering, utsedda platser i hemmet för de saker som vi behöver på morgonen och en organiserad område vid ytterdörren, är det möjligt att komma ut ur huset i tid!

  1. Planning Center -Oavsett om du väljer att hålla din planering mitt inne i ett köksskåp, insidan av det främre hallen garderoben, eller någon annanstans, en enkel vit styrelse och en liten anslagstavla är allt du behov. Du kan använda anslagstavlan att visa tågtidtabeller, viktiga påminnelser och påminnelser. Den vita styrelse kommer att ge dig utrymme att krafsa ner saker du måste komma ihåg att göra eller ta med dig på morgonen. När det är möjligt, packa objekt måste du ta med dig i väskan kvällen innan.

  2. lagerplatserna Platser -Välj en del av ditt sovrum garderob sätta din Hela kläder för nästa dag så det är alla där och väntar på dig på morgonen. Detta är en populär strategi för att komma ut ur huset i tid eftersom det sparar tid åt att försöka hitta matchande klädesplagg och inser för sent att du glömde järn eller tvätta någonting. Om du alltid gör en punkt att sätta ihop din klädsel kvällen innan, får du alltid allt redo när du behöver det i morgon. En annan tidsbesparande lagring idé är att ha en maträtt på din byrå överst eller badrum bänkskivan att hålla de smycken du vara klädd på morgonen. Du bör också ha din lunch väska färdig i kylen kvällen innan att greppa snabbt på väg ut genom dörren på morgonen.

  3. Front Door Zone -Har din jacka, skor och paraply redo att gå. Det är en bra idé att ha väskan du tar med dig till skolan eller arbeta nära dörren också. Alltid ut så mycket av vad du behöver i påsen kvällen innan för att hjälpa dig att få ut ur huset i tid på morgonen. Du kan hålla ihop allt inne i garderoben så att du inte har en stor röra vid dörren. Knappar och tågbiljetten kan hålla snyggt i ett dekorativt fat på hallbordet så de är lätta att hitta på morgonen på väg ut genom dörren i tid!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.