Hur kan jag erbjuda mig på mitt barns skola Om jag arbeta heltid?

flesta skolor i desperat behov av volontärer för att lätta bördan för lärare och för att hjälpa till att organisera speciella evenemang som kan samla in pengar till skolan. Tyvärr för arbetande föräldrar, kan det vara svårt att arbeta som volontär i ett barns skola om dina arbetstimmar motsvarar barnets skoltid. Många gånger behöver man arbeta som volontärer i ett barns skola just när man behöver arbeta, men det finns flera kreativa sätt som du kan fortfarande hjälpa till.

Många lärare tar hem en bunt papper till grad och spela in på helger, utvidga timmar långa förflutna skoltid att de lägger ner på sina jobb. Förr i tiden, speciellt i de höga skolmiljö, hade många lärare medel för att anställa läsare för detta ändamål, att göra en initial "en gång över" av elevernas material. Dessa medel är nu ofta inte tillgängliga. Vissa lärare kan vara helt öppet för föräldrar som har del i detta arbete, antingen klassificering, poängsättning eller inspelning. Detta kan vara ett bra sätt att arbeta som volontär i ett barns skola som kan uppskattas särskilt av ditt barns lärare. En annan form av helgarbete som snabbt kan du arbeta som volontär på ett barns skola är att erbjuda skriva eller förbereda material för kommande klasser. Maskinskrivare och författare krävs ofta för att organisera skolan nyhetsbrev också, och många primära grad lärarna vill ha sina barns arbete maskinskrivna att lägga till skriftliga samlingar. Om du är en whiz i Microsoft Word, eller bara en snabb maskinskriverska med en hemdator, kan du kanske spara dina lärare eller ditt barns skola tid genom att erbjuda dina tjänster. Eftersom skolorna sällan behöver att samla in pengar genom evenemang genomförs på helgerna eller på kvällen, om du inte kan volontär på ett barns skola under dagen, kanske du kan hjälpa till med en av dessa händelser. Affärskontakter kan vara användbar, speciellt när skolorna beteende tyst auktioner. Om du inte kan volontär på ett barns skola för en händelse, anser volontärarbete en tjänst från ditt företag. Exempelvis kan någon som arbetar inom restaurangbranschen kunna erbjuda en gratis måltid för två eller fyra. En resebyrå skulle kunna övertyga hans eller hennes byrå för att erbjuda ett lägre pris eller fri resa. Om du inte kan komma på idéer på egen hand för att arbeta som volontär på barnets skola, bör du överväga att gå moderorganisationen eller National Parent Teacher Association (PTA) möten. Ofta är dessa möten hålls på natten, och många skolor erbjuder gratis barnomsorg. PTAs och deras motsvarigheter kan ge dig många idéer för att vara en aktiv volontär på ett barns skola på ett sätt som inte strider mot dina arbetstimmar. I vissa fall är det bättre att inte volontär åt barns skola . Ensamstående föräldrar i synnerhet kan ifrågasättas av en överväldigande arbetsschema, utan partner eller make i hemmet till andel av hushåll och barn arbetsuppgifter vård. Även i två föräldrar hushåll där båda föräldrarna har en tung arbetsbelastning, tid med barn har företräde framför volontärarbete. Om du arbetar många timmar, din största gåva till skolan kan vara att fokusera på kvalitet tid med barnen, hjälpa dem med läxorna, och stödja dem i deras skola ansträngningar.

Brist på föräldrarnas engagemang i en elevs skolarbete kan skapa problem för barnet i skolan, vilket kommer att kräva mer av en lärares tid. Hjälpa ett barn förbereda hemma ofta stöder skolan lika mycket som om du hade volontär på ett barns skola. Du ger skolan ett barn som är redo och kapabla att hantera sitt skolarbete, en extra tillgång.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.