Vilka olika typer av utbildningsprogram för barn?

Det finns så många olika utbildningsprogram för barn, och dessa undervisas i olika format för barn i många åldrar. De börjar med tidiga lärande såsom de som erbjuds i förskola program, eller ännu tidigare med tidig läsning tejpade program för spädbarn och småbarn. Möjligheter till framsteg när barn växer så att barnen får undersöka en rad Extracurricular intressen eller förbättra kunskaper och färdigheter som behövs i skolan. I början av år, och även om pedagogiskt värde kan diskuteras, det finns många tv-serier som är ses som ett pedagogiskt program för barn. Några av dessa integrera tidig läsning och färdigheter matematik, och andra kan fokusera mer på historieberättande eller undervisning i etik och uppförande. Vissa TV eller tejpade program inrättas för att främja tidig inlärning specifikt, eller att uppnå vissa mål som att undervisa mycket små barn att läsa. Dessa är ofta köps i set och kan vara ganska dyrt.

Föräldrar kanske vill ha en mindre tv tillvägagångssätt när de väljer utbildningsprogram för barn och det finns många förskolor och förskolor som fokuserar på småbarnsfostran. Dessa ses som skilda från dagis situationer, även om vissa daycares har starka tidigt lärande program. Den huvudsakliga skillnaden mellan de två tycks vara att förskolan är mer benägna att ha fokus på lärande färdigheter eleverna kan behöva för förskola beredskap och de har vanligtvis funktionen kortare dagar eller närvaro bara några dagar i veckan.

När barn är i formella skolmiljöer som de primära kvaliteter, utbildningsprogram för barn inte sluta. Faktum är att många skolor nu så koncentrerades på mötet stat, kan de behövas mer än någonsin att skapa en väl avrundad utbildning. Vissa kännetecken för tidigt grundskolan, såsom experiment med konst och musik, har ofta bort eller minskas till förmån för fokus på läsning och matematik.

Föräldrar kan behöva leta efter program som kan öka kompetens som där är t får mycket uppmärksamhet. Vissa skolor har anrikning klasser, erbjuds till låga priser, där barnen kan utforska konstnärliga eller musikaliska gåvor och dessa program kan ha andra potentiella klasser som de i drama, främmande språk, tolkning av litteratur, schack, eller till sport. Föräldrarna kan bestämma när och om dessa klasser eller dem som erbjuds via privata utbildningsanstalter är lämpliga för deras barn.

utbildningsprogram för barn kan ske i form av förvärv bättre studieteknik också. Många privata lärande företag erbjuder handledning eller särskilt arbete på att lära någon aspekt av läroplanen. Ibland skolor, centers rekreation, eller grupper som YMCA ® erbjuder dessa också. Kostnaden beror ofta på verksamheten köra det, och kan förväntas bli mycket hög i formell handledning eller utbildning skolor och mycket lägre om de erbjuds av gemenskapsorgan.

Föräldrar bör också väga tidpunkten för inskrivning studenter i dessa typer av utbildningsprogram för barn, särskilt om ett barn har redan problem i skolan. Även de bästa avsedd handledning /undervisning kan hamna skapa en större arbetsbörda än ett barn kan hantera. Summer registrering kan vara ett bättre alternativ.

när du lär dig grunderna är inte frågan, kan föräldrarna se till mer berikande klasser för sina barn. Många barn vill ha en viss kampsport, spelar fotboll, tolka litteratur, verkligen vill spela ett särskilt instrument, eller bara vill lära sig något nytt. Privata och lokala organisationer har massor av dessa tillgängliga möjligheter till lärande för äldre barn. Dessa varierar i pris, längd, skicklighet lärare och många andra faktorer, men de kan avsevärt öka skolans läroplan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.