Vilka är Personality egenskaper med den astrologiska Tvillingarna?

astrologi, hänvisar Gemini dem född 22 maj till 22 juni, och är den tredje zodiakens tecken. En förändringsbar Air tecken, Geminis är anpassningsbar och intelligent. Vissa Geminis kan behöva lära sig att avsluta och fullfölja de många samtidiga projekt de startar.

Like Jungfrun, Tvillingarna styrs av Merkurius, planeten ansluten till förändring och kommunikation. Även Geminis har god kommunikationsförmåga, kan de lura också med ord och visa ytlighet och brist på uppriktighet. Många Geminis är mycket sällskaplig och vänlig av naturen.

Typiska Geminis söka idealistiska, roliga, spontana vänner som delar deras intressen. De är ofta stängs av alltför behövande typer av människor som hellre vill stanna hemma för det mesta. Flesta Geminis älskar skvaller och resor. Höga eller alltför pratar kan karakteristiskt förknippas med Gemini, särskilt i de yngre åren.

Symbolen för Tvillingarna Tvillingarna och några astrologer säga att varje Gemini person har två hela sidor med dem nästan som om de hade en multipel personlighet. Geminis förstå och anpassa sig till nya miljöer enkelt. När Geminis fokusera sin energi och intelligens i rätt riktning, kommer de stor framgång i livet. En nyfiken och logiska sinne är kännetecknande för Gemini. Bright och mångsidig, Geminis tenderar att vara snabb elever med många intressen. De är bra producenter i arbetet om de inte blir uttråkad. Vissa yrken ofta förknippas med Gemini personlighet inkluderar journalistik, juridik, utbildning, teknik och reklam.

Gult är färgen oftast förknippas med Gemini. Green är också anses av vissa astrologer för att vara en Gemini färg, speciellt om det är fet och ljus. Merkurius är Gemini metall. Axlar, armar och händer styrs av Gemini och nervös energi är karakteristisk för Gemini. Nyckelord för Gemini är snabba, kommunikation, nyfikenhet, och mångsidighet.

Vattumannen och Vågen, andra Air tecken, är mest kompatibla och "i synk" med den kommunikativa, mentalt aktiv Gemini. Leo, Väduren och Oxen är också helt förenliga med Gemini personlighet. Scorpio och cancer kan vara förenliga, beroende på andra influenser i sina listor. Fiskarna, Jungfrun, Stenbocken och Skytten är inte oftast lätt förenligt med Tvillingarna på lång sikt. Famous Gemini infödingar omfatta Bob Dylan, Angelina Jolie, Mike Myers, Hugh Laurie, och Courteney Cox.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.