Vilka är Personality egenskaper med den Stjärntecken Vädur?

astrologi, hänvisar Väduren dem född 21 mars och 20 april, och är det första tecknet i zodiaken. Aries infödingar vill vara först på allt de satte sina sinnen till. Kardinal Fire tecken, Väduren är sällan rädd för att vidta kraftfulla åtgärder för att få vad de vill. Den ultimata utmaningen för Väduren är att lära sig att kanalisera sin energi för att bli mindre vårdslösa och impulsiva, för att låta sin sanna talang glans.

Väduren, som Scorpio, styrs av Mars, planeten är förknippade med verksamheten och kraftfull energi. När Aries personer kontrollera sina kraftfulla energi, kan de ofta lätt att uppnå sina mål. Om deras kraftfulla energin inte är kontrollerad, Väduren personligheter har potential att impulsivt förströ att energin i allt för många, ibland destruktiva, riktningar.

Symbolen för Väduren är Ram och liksom Ram, Väduren folk kostnadsfritt via liv, ofta övertagande i processen. Många Väduren göra bra ledare som samhällsledare, lärare, tränare eller försäljningschefer. Politik är en annan möjlighet för banbrytande, säker Väduren. Innerst inne kan Väduren känner ibland osäkra, men deras tappra anda ofta hjälper sporra dem.

Väduren människor är intelligenta och alltid redo för en utmaning, men vissa kan vara lätt uttråkad. Vissa Väduren kan tyckas att bära en känsla av ensamhet om dem även om de projekt utåt att de är liv i partiet. Aries människor kan vara mycket romantisk och intensiv i sina relationer. Rött är färgen som förknippas med Väduren och det är ganska karakteristiskt för dem med starka Väduren i sina diagram att tycka om ljusa, brandbil red. Den metall för Väduren är järn. Väduren regler huvud och ansikte. Nyckelord för Väduren personlighet är Headfirst, entusiasm, nyfikenhet och banbrytande. Den andra eldtecknen, Lejonet och Skytten, är mest kompatibel med Väduren, medan en annan Väduren kan också vara förenliga. Det finns en likasinnad brinnande energi delas av dessa tecken. Oxen, Tvillingarna, Vattumannen och Fiskarna kan också göra bra matcher, beroende på andra aspekter i sina listor. Skorpionen och Jungfrun har ofta en neutral kompatibilitet med Väduren.

Kräftan, Stenbocken, och Vågen är de minst kompatibla med Väduren. Cancer är ofta alltför känslig och emotionell för GÅPÅARFASONER Väduren och Stenbocken är den astrologiska sköldpadda till Väduren "hare. Vågen kan vara på ett helt annat spår än Väduren och får inte vara animerade och spännande nog för Väduren. Famous Aries inkluderar Thomas Jefferson, Eddie Murphy, Gloria Steinem, Sarah Jessica Parker, och Robert Downey Jr


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.