Vilka är Personality egenskaper med den Stjärntecken Skorpion?

astrologi, hänvisar Skorpionen dem född 24 oktober till 22 november och är den åttonde zodiakens tecken. A Fast Vatten tecken, är Scorpios sägs vara stabil karaktär, men också mycket känslig och emotionellt. Evolved Scorpios förstår att possessiveness och svartsjuka är inte bara negativ för andra, men för dem själva också.

Scorpios har rätt att vända sig avvisande och ont i en positiv omfördelning eller förnyelse av sig själva och sin ande. Tillsammans med Stenbocken, är Skorpionen känslomässigt starkaste zodiakens tecken.

Skorpionen, liksom Väduren, styrs av Mars, planeten i samband med aktivitet och makt. Skorpioner är dynamisk, kraftfull och passionerad. De kan ha hemliga tvångstankar. Pluto också regler Skorpionen, och förknippas med återfödelse och nygamla liksom förstörelse och oro. The Scorpion är symbolen för Skorpionen. Liksom Scorpion kan Scorpio personlighet sticket vid skada eller Angered. Annars kan dock Scorpios vara ganska medkännande och passionerad. Den typiska Skorpionen gör ofta ett omtänksamt, aktiv partner och en trogen, skyddande vän. Scorpio kan vara den tuffaste fienden, eftersom de ofta ett steg före i spelet med sina befogenheter vad gäller perception, Steely intuition, och misstänksam natur. Men utåt sett kan se ut som om de inte misstänker något. Om Scorpios vill ha något, får de oftast det som de är fokuserade, ambitiösa och sällan ger upp. De är de högsta schackspelare av zodiaken.

Classic Scorpios är lämpade att arbeta med förvaltning, medicin, reklam, och de kreativa. De gör också bra begravningsentreprenörer och forskare. Scorpio kan sällan använda sjukdagar i arbetet och kan vara hårt arbetande till den punkt där en arbetsnarkoman. Skorpioner är oftast intensiva och tillit till sin förmåga.

Färger ofta förknippas med Scorpio är mörkt röda, lila och svart. Metaller för Skorpionen är järn och stål. Skorpionen behärskar könsorgan, urinblåsa och kolon. Nyckelord för Scorpio personlighet är makt, passion, intensitet och vilja.

Fiskarna och cancer, som de andra vatten tecken, har en outtalad, känslomässigt band med Scorpio och Scorpio mest kompatibla tecken. Stenbocken, Jungfrun och Vågen är andra ganska kompatibla tecken med Skorpionen. Väduren och Tvillingarna har neutral kompatibilitet med Skorpionen, medan Vattumannen, Oxen, och Leo inte kan vara förenligt i det långa loppet. Sämsta möjliga matchning för ett Skorpionen är en annan Skorpionen deras befogenheter kan kollidera. Famous Scorpio infödingar omfatta Pablo Picasso, Nelly, Roseanne, Bill Gates, och Indira Gandhi.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.