Vilka är Personality egenskaper med den Stjärntecken Oxen?

astrologi, hänvisar Taurus dem, född 21 april till 21 maj och är den andra zodiakens tecken. A Fast jordtecknet, Oxen är stabil, produktiva och praktiska. Den typiska Taurus måste lära sig att inte vara rädd för att bli mer öppna för nya sätt att göra saker snarare än att alltid hålla sig med beprövad.

Oxen styrs av Venus, planet skönhet och attraktion. En kontrollerad Venus översätter till odlade skönhet, medan en okontrollerbar Venus kan leda till promiskuitet. Venus är också förknippat med kärlek och den klassiska Taurus har ett kärleksfullt och vårda naturen. The Bull symboliserar tecken på Oxen. Taurus individer kan vara envis och viljestark samt ALLTFÖR EFTERGIVEN. Ändå Taurus är också en av de mest pålitliga och hänsynsfull tecken i zodiaken. Du kan sällan gå fel att välja en Taurus för en trogen vän eller partner.

Typiska Taureans njuta av lyx och sug efter säkerhet. De är lojala och förväntar sig lojalitet i gengäld. Ett snabbt sätt att komma på fel sida av en Taurus är att antingen rusa dem eller vara oseriöst vad pengar beträffar. Klassiska Taurus respekterar pengar och ägodelar material. Vänlighet, ärlighet och en ned-till-jord överklaga är karakteristiska för Taurus personlighet.

Oxen barn är benägna att vredesutbrott, men sällan direkt upprorisk natur. De är inte förtjusta i förändringar i sina rutiner eftersom det avbryter deras känsla av trygghet. Taureans vanligtvis pålitlig, lugn och hårt arbetande anställda. Fastigheter, redovisning och arbetstillfällen inom medicin, utbildning eller yrken yrken ofta är mycket lämpliga för Taurus personlighet.

turkos, grönt och rosa är några färger förknippas med Taurus. Oxen behärskar halsen och Taureans är kända för sin kärlek till god mat och dryck. Koppar är Oxen metall. Nyckelord för Taurus personlighet är lyx, lojalitet, stabilitet och säkerhet.

Taurus är mest kompatibel med andra praktiska Earth tecken, Jungfrun och Stenbocken. Tvillingarna, Kräftan, och Fiskarna kan också vara mycket förenligt med Taurus. Taurus kan vara mycket intresserad av Aquarius och Skorpionen, men detta förhållande kan inte träna i längden om Vattumannen är instabil och Skorpionen är manipulativa. Annan Taurus får inte heller vara mycket förenligt om båda Taureans är envis av naturen. Famous Taureans inkluderar Nora Ephron, Hank Azaria, Jay Leno, Carol Burnett och Kelly Clarkson.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.