Vilka är Personality egenskaper med den Stjärntecken Capricorn?

astrologi, hänvisar Capricorn dem född 23 december till 19 januari, och är den tionde zodiakens tecken. Kardinal jordtecknet är Capricorns sägas vara dynamisk än praktiska, och mycket i linje med den materiella världen. För dem som tror på astrologi, är den klassiska Capricorn tros vara konventionell, stabil, och uppskattar materiellt välstånd. Capricorns är kända för att arbeta hårt för vad de vill, men vissa astrologer varna Capricorn att tänka på medel för att uppnå målen, och inte bara slutar. är Stenbocken sägs vara styrd av Saturnus, planeten att många astrologer kallar för "farfar" från Zodiac. Saturnus är förenat med ansvar och disciplin. Liksom Aquarius, som delvis styrs av Saturnus tillsammans med Uranus, är Capricorn personer sägs verka reserverade eller ens lite kallt ibland. Många astrologer se Capricorns som synes gamla när de är unga och till synes unga när de är gamla.

Många astrologer betona att Capricorns är en av de mest målmedvetna och ambitiösa astrologiska tecken. Den förknippas med Capricorn är geten och Capricorns sägs klättra sin väg till toppen sakta och säkert. Till exempel, skådespelaren Jim Carrey, född under tecknet Stenbocken, drömt om att vara rik och berömd. Stället för att bara drömma om det och gör vad han kunde för att nå sin dröm, skrev han ett inlägg daterat kontrollera sig själv för tio miljoner dollar för "utförda tjänster" och höll kolla i hans plånbok. Fem år efter att han skrev kontrollen tog han tjugo miljoner dollar som agerar i filmen Dum och Dummare .

Färgerna astrologer oftast väljer för tecknet Stenbocken är grått och svart. Bly och silver är metaller associerade med Stenbocken. Capricorn sägs regel knäna och astrologer notera att även unga människor kan drabbas av knäproblem. Nyckelord för Capricorn personlighet är långsam, säker, bestämd och praktisk. är den andra jorden tecken, Oxen och Jungfrun, sägs vara den mest kompatibla med Stenbocken. Jorden tecken tenderar att vara stabil och praktisk typer. Cancer, Fiskarna, Skorpionen, Skytten, Vattumannen, och en annan Stenbocken tros också vara förenliga med Capricorn personligheter.

Väduren, Tvillingarna och Vågen anses ofta minst förenlig skyltar med Stenbocken. Väduren, Tvillingarna och Vågen personligheter kan vara alltför olika från Capricorn att träna som partner i det långa loppet, såvida inte deras diagram innehålla andra mer förenliga aspekter. Förutom Jim Carrey, andra berömda Capricorns är: Tiger Woods, Benjamin Franklin, Susan Lucci, Elvis Presley och Mary Tyler Moore.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.