Vilka är Personality egenskaper med den Astrological Sign Leo?

astrologi, hänvisar Leo dem född 24 juli till 23 augusti, och är den femte zodiakens tecken. A Fast Fire tecken, är Lejonet ideologisk, beslutsamma och har en stark identitet. Typiska Leos är kärleksfulla och generösa och oftast de första att se det goda hos andra. Dock bör Leos vara försiktiga när de släpper ut sina lojaliteter. är Lejonet styrs av Solen, som anses vara den viktigaste planeten i zodiaken. Solen är associerade med själv, med välstånd och framgång, samt med fattigdom och misslyckanden. Leo, mer än något annat tecken, är det mest troligt att göra och förlora förmögenheter.

Många lejon är begåvad och utmärka sig på många saker. De är både intelligenta och kreativa. Vissa kanske tycker Leos bossy know-it-alls ibland, men Leos är så generösa och älskande att det ofta är svårt att stanna irriterad på dem för länge. De är kända för ytterligheter deras mate extravagant. Classic Leos älskar att vara i centrum och är både dramatiska och säker.

Symbolen för Leo är Lion. Like the Lion, Leos är kraftfulla och Regal. De extroverts ofta som älskar passionerat. De flesta lejon är bra leverantörer som de kan utmärka sig i många olika yrken.

Leos kan stiga till toppen, eller sjunker till botten, av någon organisation. De är sällan middle-of-the-road på någonting. Leo är särskilt förknippade med området för offentliga relationer, vilket är ett bra val för den kreativa, klyftig, "Gift of Gab" Leo. Leos också ofta lysande på vetenskap, media, förlagsverksamhet och konst. De färger som förknippas med eldig Leo är guld och orange. Leo metall är guld. Lejonet styr hjärtat och ryggraden. Nyckelord för Leo personlighet är kärleksfulla, begåvad, självsäker och dramatisk.

Den andra eldtecknen, Skytten och Väduren, är den mest kompatibla med Leo. Liksom Leo, Skytten och Väduren personligheter tenderar att vara "larger than life" och har en stark känsla av äventyr. Tvillingarna, Vågen, Jungfrun, Kräftan, och en annan Leo är också helt kompatibla med Leo. Skorpionen, Fiskarna, Vattumannen och Stenbocken är minst kompatibla med Leo om det inte finns andra, mer kompatibel aspekter i dessa tabeller. Famous Leos omfatta Madonna, Andy Warhol, Lucille Ball, Mick Jagger och Danny Bonaduce.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.