Vilka är Personality Traits associerade med den kinesiska Zodiac Sign Snake?

Personer som är födda under året för att Snake tenderar att vara mycket klok och ibland gåtfulla, med ett stråk av stark vilja som ibland kan få dem i trubbel. Ormen är ett yin tecken, med ett antal kvinnliga drag, och dess fasta element är eld. Fire gör människor till samma minded, rastlös, starka ledare som tenderar att ha mycket dynamisk, företagsamma personer, tillsammans med en förvånansvärt mild, humanitära strimma. Fire gör också människor mycket konkurrenskraftiga, ibland frustrerande så. Ormar gör bäst i krävande, aktiv livsstil som ständigt förändras. Den kinesiska zodiaken är inte en enkel sak. Den körs i en komplex, som består inte bara 12 fluktuerande djur, men fem föränderliga faktorer i deras yin och yang aspekter. Därför är det år då någon är född oerhört viktigt. När ett horoskop gjuts enligt principerna i det kinesiska horoskopet, folk tittar också på någons födelseort och födelsetid, eftersom dessa kan vara viktiga faktorer i en orm personlighet.

Ormen är en mycket filosofisk stjärntecken. Ormar uppskattar också det goda livet, veta när man ska arbeta och tänka till, och när du ska koppla av, men de är inte oseriöst, och faktum är att de tenderar att se ned på flärd. Ormar är också mycket lyhörd, uppmärksam på nya möjligheter och potential för äventyr, och de har en tendens att bli fixerade vid något speciellt, ibland struntar välment råd och varningsskyltar i sin önskan att störta framåt.

Ormar är också lätt uttråkad, kräver ständig stimulans, och de tenderar att agera snabbt och övertygelse när de har beslutat om en idé. De är också mycket organiserad och villiga att låna ut en hand med en bra idé. Ormar erbjuder även mycket goda råd, trots sin ovilja att lyssna på andras råd, och de kan göra starka affärspartners, eftersom de är medvetna om subtila förändringar och de tenderar att rida på vågen av innovation.

bästa karriärer för ormar är de som är utmanande och äventyrliga. Ormar göra bra resa författare, till exempel, och de kan också göra såväl som börsmäklare, politiker, psykiatriker och idrottsmän. Som företagare, ormar kan vara extremt kunnig, känsliga och intelligenta, gör bra affärsbeslut och ge starka skäl att stödja sina beslut upp.

Snakes par väl med oxes , tuppar, och drakar, och de klarar sig ganska bra med andra ormar, får, råttor och hundar. En orm kan göra en bra motvikt till en patient, konservativ sign. De tenderar att kollidera med kaniner, apor, hästar, tigrar och grisar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.