Vilka är Personality Traits associerade med den kinesiska Zodiac Sign Rooster?

Personer som är födda under året för Rooster tenderar att vara mycket modig och självständig, med en känslig, mjuk, nästan idealistisk sida. Denna kinesiska zodiaken symbol anses vara yin, vilket innebär att det är förenat med feminina drag, och den fasta delen av tupp är metall. Som ett resultat, tuppar tenderar att vara stark, mycket själv fastställt, medkännande, reserverade, sofistikerade och envis. De gör väl i karriären som utnyttjar sin hårt natur och god iakttagelseförmåga. När man tittar på den kinesiska zodiaken är det viktigt att komma ihåg att det utöver de 12 zodiakens djur, zodiakens även de fem elementen i yin och yang personkrets. Som ett resultat, är det år då någon är född mycket viktig, liksom hans eller hennes födelsetid och födelseort. När ett horoskop är monterade i enlighet med läror kinesisk astrologi, alla dessa frågor anses skapa en mer exakt personlighetsprofil.

likhet med sina motsvarigheter djur, Tupparna är elegant, sällan sedd med ett hår plats. De tenderar att vara extremt trendigt och mycket medveten om att ändra mode, vilket vissa människor att kalla dem förgäves att de gillar att synas och smickrad. Emellertid döljer sin yta fåfänga en mycket modig, godhjärtad interiör, och tupparna gör starka, lojala vänner som alltid kommer att hjälpa till i en nödsituation. En tupp älskar att underhålla, och de gillar att träffa nya människor och ställs inför nya situationer. De är också mycket uppmärksam, med skarpa ögon som kan efter en rad olika saker på en gång, och de gör ofta mycket förutseende iakttagelser och kommentarer. Däremot kan tupparna också vara lite idealistisk, vilket kan leda till att ett fördömande eller kritiska mot andra, och de ofta besvikna den upplevda misslyckanden på andra. Roosters också reagera dåligt på råd och åsikter som motsäger deras egna, men de erbjuder bra och mycket bra råd.

Roosters biljettpris ofta bra i kreativa yrken, särskilt inom konstruktion, tack vare sina goda ögon och fashionabla naturer. De gör också bra diplomater och agenter spionage, och ofta gör förvånansvärt bra i finansiella yrken. En tupp också, naturligtvis, tenderar att vara en bra performer, och många kända skådespelare och musiker är födda i Year of the Rooster.

Roosters tenderar att göra vänner med oxes, drakar, ormar och apor. De får också längs relativt väl med andra tuppar, råttor och tigrar. Har dock ofta personliga konflikter med får, hästar, grisar, hundar och kaniner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.