Vilka är Personality Traits associerade med den kinesiska Zodiac Sign Rat?

Personer som är födda under året of the Rat tenderar att vara starkt förknippad med hemlighetsfull, aggressiva och energiska egenskaper. Detta tecken i den kinesiska zodiaken styrs av de fast del vatten, vilket gör råttor medkännande, flexibel, intellektuella och kreativa, men också passiv-aggressiv, manipulativ, och ibland även själv destruktiv. Råttan är en yang stjärntecken, kopplat med många manliga drag. Karriär-wise, råttor är mycket flexibla, som passar till en rad olika positioner från spionage till lag.

Inom ramen för den kinesiska zodiaken finns det en hel del wiggle room. Den kinesiska zodiaken är faktiskt en cykel, som går genom fem elementen i deras yin och yang aspekter och 12 djur. Som ett resultat, är det år då en råtta föds mycket viktigt, med råttor tenderar att vara naturlig ledare, eftersom de leder den kinesiska zodiaken. Platsen och tidpunkten för födelsen är också mycket viktigt för råttor, råttor som föds på natten, till exempel, kommer förmodligen möta svårigheter i livet.

likhet med sina motsvarigheter djur, råttor är luriga, hårt arbetande folk. De tenderar att vara mycket smart och intellektuell, med många råttor är livlig conversationalists. Men de värdesätter integritet intensivt, och de tycker inte att säkerhetskopieras till en helhet. Argumentera med en råtta kan vara svårt, eftersom råttor brukar gå på defensiven när de känner hörn, tillgriper småaktighet och oseriösa attacker. Det kan också vara svårt att bli vän med en råtta, och råttor tenderar att ha få vänner att de verkligen öppnar upp för. P

Råttor är kända för att ha ett gott sinne för humor, även om deras sinne för humor kan vara lite ovanlig, och trots deras snabba temperament och aggressiva naturer, de är extremt känsliga. Råttor är lätt ont, och de kan vända snabbt till hämnd, med agg för en mycket lång tid. Råttor är också oerhört energisk, mångsidig och praktisk, ofta kommer med vettiga lösningar för en mängd olika situationer. Råttor har en tendens att falla i hedonism som kan vara ganska farligt, i synnerhet när det paras ihop med sina naturligt skyldig art, och några råttor missbruk sig lite mer än de egentligen behöver.

Arbeta med en råtta kan frustrerande, eftersom råttor är väldigt kontrollerande, dominerande folk som vill ha ordning, och de kan vara mycket kritisk. Råttor göra bra på platser som tillåter dem att arbeta med viss självständighet, såsom spioneri, eller i arbeten som tillåter dem att lösa utmanande problem, som vetenskaplig forskning. De sig också väl som kreativt arbete.

drakar, apor och oxes alla kommer bra med råttor. Råttor tenderar också att kommunicera väl med andra råttor, tillsammans med ormar, grisar och tuppar, tack vare sin personlighet, vilket kan vara ganska charmig och sympatisk trots sin aggression. Däremot får råttor inte på med hundar, kaniner, tigrar, och får. De är också ökända för att få tillsammans mycket dåligt med hästar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.