Vilka är Personality Traits associerade med den kinesiska Zodiac Sign Rabbit?

Mycket liksom sina motsvarigheter djur, människor som är födda i Year of the Rabbit tenderar att vara blygsamma, konservativ och mycket känslig, med en varm, generös sida och en mycket skarp blick för detaljer. Detta Zodiac symbol är yin, vilket innebär att det förknippas med kvinnlighet, och den fasta delen av kanin är trä, gör kaniner kooperativ, generös, nyfiken, varm, etiska och mycket idealistisk. Kaniner klarar sig bra i mellow arbetsplatser som fokuserar på intellektuella sysselsättningar, njuter arbeta som forskare och lärare. När någon säger att han eller hon är en "kanin", det är också viktigt att beakta år att personen är född i. Detta beror på den kinesiska zodiaken går genom en komplex cykel som integrerar 12 zodiac djur tillsammans med fem inslag i både yin och yang aspekter. Kinesisk astrologi tar också upp saker som tid och plats för födelse, och alla dessa faktorer kan påverka någons personlighet. P

Kaniner är kända för att vara extremt behaglig och odlade, med oklanderlig sätt. De är också mycket uppmärksam, och de kommer inte att vila förrän de vet att folk är bekväma och glada. Detta öga för detaljer gör en kanin person ett utmärkt värd. Kaniner är också mycket känsliga människor som kan bli ganska sentimental och introspektiva.

Många kineser tycker att kaniner är särskilt lycklig. Deras jämnt temperament tjänar dem väl, eftersom de är ytterst svåra att provocera, även i påfrestande situationer. Du kan se en kanin som extremt konservativ och ibland fånigt försiktig, men kaniner vägra att utföra ett beslut utan att pröva det mycket noggrant. Som ett resultat, är det svårt att lura eller vilseleda en kanin, och när en kanin ger en uppfattning om en situation eller tillfälle, de tenderar att vara mycket bra och välinformerad. Den naturligt bildade temperament kaniner gör dem underbart diplomater, PR-folk och politiker. De åtnjuter också yrken som tillåter dem att utöva sina introspektiva egenskaper, såsom akademisk forskning eller ståndpunkter som professorer. En kanin kan bli ett mycket värdefullt tillskott till arbetsplatsen, men kanin folk inte trivs i hård konkurrens, påträngande arbetsplatser, eftersom de är alltför känsliga för denna typ av miljö.

Kaniner form nära band med grisar och får. De får också bra överens med andra kaniner, förutom hästar, hundar och tigrar. Men kaniner är alltför känsliga för att hantera mer dominerande, aggressiv stjärntecknen som råttor, tuppar, ormar och drakar. De tenderar också att konflikten med oxes och apor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.