Vilka är Personality Traits associerade med den kinesiska Zodiac Sign Ox?

Personer som är födda under året för Oxe tenderar att ha tålamod, pålitliga och mycket metodiskt, med fast sätt. Oxen är yin tecken, som har ett antal kvinnliga drag, och dess fasta element är vatten. Vatten kan göra oxes mycket intelligent, intuitiv och känslig, men det kan också göra dem oförlåtande, hemlighetsfull, och ibland nästan förstörs. Personer med denna astrologiska tecken brukar vara mycket blygsam, välja yrken som ger dem möjlighet att tillfredsställa sina metodisk, tålmodig sätt. De exemplifierar tanken att "långsamt och stadigt vinner loppet. " För människor som är obekanta med det, kan den kinesiska zodiaken vara ytterst komplexa. Den kinesiska zodiaken går faktiskt igenom en cykel, med varje år tilldelas en särskild skylt och en del av antingen sin yin och yang aspekten. Därför är det år då någon är född mycket viktig, eftersom varje tecken har en varierande inslag som kan spela en viktig roll i någons personlighet. När ett horoskop är uppbyggd enligt villkoren i den kinesiska zodiaken, ett antal saker tas i beaktande, inklusive plats och tid för födseln. Om du någonsin sett en ko på fältet kan du se varför oxes tenderar att vara tålmodig och metodisk. Likt sina djur motsvarigheter oxes verkar ofta vara stilla och stående tomt i rymden, men de är faktiskt idisslande djupt och tänkte på den bästa åtgärden i en given situation. Många oxes saknar tyvärr en känsla för det kreativa, men de kompensera för det med känslighet, intelligens och en envishet som gör att de kan utföra en uppgift om mer flyktig skyltar skulle ge upp.

Människor med oxens stjärntecken tenderar att bli bra ledare, och de är mycket sanningsenliga, UPPRIKTIGHET människor. De tenderar också att ha konservativa värden, är ovilliga att inleda en risk, oavsett om det är en helt ny idé eller ett tvivelaktigt investering. När en oxe är avslappnad, han eller hon kan vara vänliga, sällskaplig och vältalig, men personer med detta stjärntecken kan också vara hemlighetsfull och retlig, bekymrad över vad som kunde ligga runt hörnet. Den metodiska stil OX kan göra en bra trädgårdsmästare, soldat, kompositör, eller domare. I yrken där människor måste ha tålamod och krävande, oxes tenderar att utmärka sig, göra liksom bank, arkitekter, och till och med spioner. Men personer med detta stjärntecken behöver lugn, ro och lugn att fungera väl, vilket kan leda till konflikter på arbetsplatsen.

Den ibland förtegen och alltid patienten ox tenderar att bilda starka band med råttor, ormar och tuppar. Personer med detta tecken också klara sig relativt bra med andra oxes, tillsammans med grisar och drakar. Men kommer någon med oxens stjärntecken kollidera med tigrar, hästar, apor, kaniner, får och hundar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.