Vilka är Personality Traits associerade med den kinesiska Zodiac Sign Dragon?

Enligt kinesisk tradition, som någon är född i Year of the Dragon kommer att bli välsignade med tur, karisma och makt. Det kan komma som någon överraskning att höra att manlig draken är yang symbol, kopplat med en rad traditionellt manliga drag, och den fasta delen av denna astrologiska tecken är trä. Trä ger drakar sjukdomar som idealism, en tendens att samarbeta, entusiasm, värme, generositet och tyngd. Drakar tenderar att lyckas med frispråkiga, flamboyant karriär som utnyttjar deras större än livet personligheter. När du undersöker personlighetsdrag förknippas med olika tecken i den kinesiska zodiaken är det viktigt att komma ihåg att den kinesiska zodiaken är ganska komplicerat. Varje år tilldelas ett varierande inslag i antingen yin och yang aspekt utöver en Zodiac djuret och dess fasta element. Detta är beaktas vid utformningen av horoskop, tillsammans med frågor som drakens tid och födelseort.

Dragons brukar ha mycket intensiva, starka personligheter som är svåra att motstå, tack vare deras naturliga karisma och iver. De tenderar att vara mycket frispråkig och mycket ambitiöst, ibland till den grad att vara lite egoistisk, men detta är mildras med en verkligt generös natur. Drakar är så självförtroende att de ibland glömmer att andra människor har brister, och detta kan kombineras med deras naturliga idealism att skapa besvikelse när någon misslyckas med att fungera som väntat. Som du kanske tror, tenderar en drake till gå snabbt modifieras och ibland envisa. Men drakar finns också alltid redo att hjälpa till, och de ofta steg framåt för att lösa problem. De är också mycket innovativt och snabbt tänkande, med en önskan att utöva storhet samtidigt hålla saker harmonisk och balanserad. Dessa egenskaper kan ofta kombinera att göra drakar mycket rika och mäktiga.

Dragons är naturliga ledare, och de är bra val för politiker, högt uppsatta tjänstemän, samt cheferna för organisationerna. Deras innovation kan också tjäna dem väl när man arbetar på ambitiösa vetenskapliga projekt, och deras livliga personligheter gör dem till stora konstnärer, särskilt när det gäller musik. Dragons gör också utmärkta och extremt begåvade idrottare, sällan kommer i andra.

Dragons gränssnitt väl med råttor, apor, hästar, ormar och tuppar. De får också väl överens med andra drakar, tillsammans med grisar, oxes och tigrar. De kan dock inte komma överens med får, kaniner och hundar. När interagerar med en drake, hjälper det att komma ihåg att även människor med detta stjärntecken lust att hjälpa till och arbeta i samarbete, föredrar de att dominera.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.