Vilka är Personality Traits associerade med den kinesiska Zodiac Sign Dog?

Personer som är födda under året of the Dog är kanske mest känd för att vara extremt lojala människor som förfalskar stark vänskap. Hunden är en yang tecken, så många hundar har maskulina drag, och den fasta delen av hunden är metall, vilket gör hundarna mycket bestämd, respekt, omsorg och självförtroende, med en önskan om personligt utrymme vilket ibland kan vara ett källa till konflikt. Många hundar bly mycket skicklig, meningsfullt liv som möjligt för dem att visa de bästa delarna av denna kinesiska stjärntecken. Den kinesiska zodiaken är oerhört komplicerad. Varje år har ett visst stjärntecken, med egen fast inslag och egenskaper, men åren påverkas också av en roterande rad moment och deras yin och yang föreningar. Som ett resultat, är det år då en hund föds mycket viktig, liksom hans eller hennes tidpunkten för födelsen. När en kinesisk horoskop är kastad, ett antal faktorer som anses skapa en korrekt bedömning av personens unika personlighet och situation. Förutom att vara mycket vänliga och lojala, hundar är också mycket empati. Många människor befinner sig söker råd och stöd från en vän som föds under of the Dog, som hundar samtidigt en fantastisk förmåga att sätta sig in i någon annans skor. Detta drag kan också arbeta mot dem, eftersom de tenderar att bli lätt upprörd och chockad, och många hundar är mycket känsliga personer, vilket kan innebära problem för dem.

Tecknet för hund är också förknippat med en stort mått av idealism, och många människor med hunden stjärntecken tenderar att vara mycket kritisk, både för sig själva och andra. Deras förmåga att betona kan också spela en roll här, eftersom hundar kan skära i hjärtat av en situation och någons personlighet, ibland på ett sätt som inte är särskilt angenäm. Hundar är extremt intelligent, men de är också enkel, no-nonsense folk, och detta kan vara en förödande kombination när de utvärderar människor som är oseriöst, själviska eller tanklösa. Någon med zodiakens tecken på hund ofta bra i karriär inom konst, i synnerhet som en regissör eller kompositör. Du kan också se hundar som arbetar inom teknisk stödpersonal som scen och chefer i liknande ställning, och de gör mycket bra lärare och rådgivare. Vissa personer med tecken på att hunden är också mycket bra politiker, anta en vänlig, tydlig stil som tilltalar många människor.

Hundar don't get tillsammans med drakar , apor, ormar, tuppar och råttor, på grund av grundläggande konflikter mellan dessa tecken. De tenderar att skapa den starkaste och bästa relationer med hästar och tigrar, eftersom dessa symtom har ett antal egenskaper som kompletterar varandra. När det gäller personer med tecknet för oxe, kanin, får eller svin, hundar tenderar att ganska trevlig, lättsam vänskap, och de klarar sig relativt bra med andra hundar, också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.