Vad bör jag tänka på när de undertecknar Mina barn upp till pojkscouttrupp?

The Boy Scouts of America har ristat en väl noteras plats i det amerikanska samhället, men konstigt nog har de flesta inte en god förståelse för exakt vad deras barn kan få gå från en scout trupp. Boy Scouts är mer än bara camping och parader, trots allt, och unga pojkar i åldern 10-18 år har mycket att vinna på att ansluta sina lokala scout trupp, från ledarskap till livslång vänskap.

De flesta vet att scoutkårer gå på camping turer och lära sig att bygga bränder, tält tonhöjd och delta i andra friluftsaktiviteter. Även om dessa är definitivt värt aktiviteter som uppmuntrar unga pojkar att komma utanför och vara aktiv, Boy Scouts göra mycket mer för unga pojkar i vardagliga situationer också. En scout trupp kommer att undervisa en ung pojke ansvar, eftersom alla pojkar som går med en scout skara kommer att få möjlighet att leda en patrull, eller enhet för pojkar i truppen. Varje pojke kommer också att delta i planeringen av aktiviteter, mat och sova arrangemang för camping resor. En scout truppen och dess ledare uppmuntra pojkar att lära renlighet och ordning, och en scout kan väljas till befattningen som styrman, som ansvarar för inventering och organisationen av all utrustning som tillhör spana trupp. Eftersom att vara scout innebär en pojke att bära uniform, en spejare trupp uppmuntrar pojkar att se presentabel och rent på alla funktioner, som omvandlas till vardagen i arbetslivet. En av de viktigaste grundsatserna för Boy Scouts of America är tjänster till samhället. Som ung pojke går igenom leden i scouterna, är han ansvarig för att organisera sin scout trupp att delta i eller ens initiera projekt samhällstjänst. Dessa projekt kan scouter att upprätthålla en känsla av medborgerlig plikt och uppmuntra dem att interagera inte bara med varandra utan också med det omgivande samhället. En sådan samverkan ger varje pojke möjlighet att utveckla sin egen personlighet och förbättra människors förmåga att tala, seder, ihärdighet och en känsla av prestation.

Genom att ansluta en scout trupp , har en ung pojke möjlighet att utvecklas till en stark och säker ung man, vilket kan vara särskilt användbart för scouter med social oro, och även för utgående unga pojkar söker efter en möjlighet att testa sin duglighet som gruppledare. Scout trupp är en trygg atmosfär som stimulerar tillväxt och fysiska aktiviteter såsom camping, vandring, mountainbike, klättring etc. Men det ger också många andra möjligheter för tillväxt och framåtskridande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.