Should I Have My Children Ta Summer klasser under sin semester?

Många föräldrar undrar om barnen kommer att gynnas av sommar klasser. Eftersom det ofta finns en mängd olika sommar klasser att välja mellan, olika nivåer av kostnader, kan det finnas någon fördel för ett barn som tar en eller flera klasser. En sommar klass kan vara allt från en formell filial studier i en viss skola ämne färre formella studier i konst, musik, dans, friidrott, eller enskilda intressen som datorprogrammering, hur man blir en DJ, teater klasser som slutar med deltagandet i skådespel.

Föräldrar gör ofta starka argument för sina barn som sommarjobbar klasser eftersom de har alternativ för dem under sommaren som kanske inte finns på deras skolor, och de ger barn en möjlighet att "göra något" intressant att utöva ett intresse eller hobby. Andra vill sommar klasser för barnen att hjälpa dem med en särskild fråga they're har problem med i skolan. I detta fall skulle klasser kunna erbjudas till lärande och centers lärare, eller genom formella sommarskola.

Andra familjer hävdar motsatsen, och föreslå två till tre månader i sommar kan vara en period av året då barnen har icke schemalagd tid. De har sett sina barn göra språng i mognad i det förflutna, genom en avkopplande sommar, och de vill ge barnen en chans att börs alla intressen på egen hand. Familjer kan också erbjuda någon form av "organiska" lära under sommaren, där barnet lär sig som en följd av hans /hennes omgivning. Om mamma eller pappa är matlagning en måltid, kan barnet lära sig att göra en sallad, koka ägg, koka vatten eller göra efterrätt. Alternativt, familjer planerar besök till intressanta platser som har lärande värde såsom museer av alla slag, nationellt intressanta platser, eller resa till någon ny plats. Ett antal familjer hitta en medelväg väg att erbjuda sina barn en klass eller två under sommaren, men också erbjuda dem möjligheter till lärande hemma och några ostrukturerade tiden också. Du kanske vill att avgöra om ditt barn tar sommar klasser genom att tala med dem om deras intressen, eller du kanske känner sig tvingade genom ett barns dåliga betyg för att antingen avsätta en del av din egen tid under sommaren eller registrerar ett barn i sommarskola för att hjälpa dem med ett skolämne som plågar dem. Alternativt kan du känna att en total paus från studier behövs för att hjälpa barnet "tillbaka" från ett stressigt skolår. Om du bor i ett område där människor har pooler och bada ofta, förmodligen en sommar klass ditt barn skall ta är en simning klass. Detta kommer att hjälpa ett barn lära sig att simma lugnt och hjälpa dig att bedöma barns nivå av simning erfarenhet innan simning exkursioner eller simma parter erbjuds av vänner. Om du har rätt till en pool eller ha en egen, kanske du kan lära barn att simma genom täta resor till poolen. Men avancerade simning klasser kan fortfarande vara till nytta för ett barn som har fått ner grunderna genom din undervisning.

När du letar efter sommaren klasser för dina barn hittar du ett antal av dem tillgängliga. De erbjuds som skolan har utvidgats, genom Parks Recreation avdelningar, via klubbar såsom Boys and Girls Club, och även genom att lära centers, YMCAs och YWCAs, samt ett antal privata anläggningar. Vissa klasser är gratis medan andra kostar en hel del, men det finns oftast klasser tillgängliga i så stor mängd och prisklass, som du kan hitta något som passar din budget och dina barns behov eller intressen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.