Vad är en trampbåt?

En trampbåt är en typ av människa-powered vattentransport som främst är avsedd för användning i inlandsvatten och lugna sjöar. Flera företag tillverkar trampbåtar till salu runt om i världen, i olika utformningar från det praktiska till nyckfulla. Denna typ av vattenskoter är en populär turistattraktion i vissa sjöar och älvar, med turister hyr trampbåtar och använder dem för att turnera i vatten i några timmar. Dessa båtar lita på en platta hjul som en metod för framdrivning . Medan många människor förknippar skovelhjul med klassiska ångbåtar, kan de också flyttas genom att trampa, med rörelse pedaler överförs till ratten för att få båten i rörelse. I en ensitsiga trampbåt, inte en person som alla arbetar med en uppsättning pedaler i mitten av båten, medan flera seaters erbjuder möjligheten för flera personer att trampa på en gång, vilket ger mer energi för att flytta båten.

kan olika material användas för att göra trampbåtar, inklusive trä, plast och kompositmaterial. Mer utsmyckade versioner av trampbåt kan vara formade som olika vattenlevande djur såsom svanar, medan enkla versioner hålla oss till grunderna, vilket ger en plats, ett par pedaler, och en platta hjul som kan vara fullständigt exponerade eller dold under en motorhuv för säkerheten.

Medan trampbåt är egentligen inte konstruerade för långa resor, kan denna typ av båt vara roligt för en utfärd runt en vattenväg. Trampbåtar är också bra motion, för de som anser därför lutas och kan motstå en snabb trampa takt, eftersom trampa kommer att utveckla benen och få puls upp, ge hjärt-motion fördelar. Vissa trampbåtar även sittplatser för passagerare, tillåter människor att turas om att trampa.

De flesta trampbåtar är i tjänst på båten uthyrningsmöjligheter ligger på sjöar och floder. Folk kan betala en uppsättning avgift för att ta en båttur, eller en avgift baserad på timmars användning, beroende på vilken politik av anläggningen. Använda en trampbåt kräver inte några särskilda instruktioner, vilket gör den lämplig för personer utan seglingsupplevelsen, även båtuthyrning företag kan begära att människor bär flytvästar och bekräftar att kunderna kan simma. Man kan också köpa trampbåtar för farleder i närheten av sina hem, om de finner denna typ av vattenskotrar särskilt njutbart, ofta, kan ett bra pris fås på begagnade trampbåtar från en båt uthyrning företag som måste minska sina lager.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.