Vad är en Trucker?

En trucker är en professionell lastbilschaufför. En trucker gör han eller hon bor köra ett fordon för att leverera en viss vara till en viss destination. Åkarna kan vara korta sträckor eller långa aktörer distanser och fordon köra och transportera gods klassas antingen som "tung" eller "light. "

Enligt United States Department of Labor, förare av tunga lastbilar som traktor-förare släpvagn driva fordon som medför minst 26,000 pounds (11,793. 402 kg) Gross Vehicle Weight (bruttovikt). Heavy åkarna transportera gods som boskap och fordon. De flesta förare av tunga lastbilar och traktor-förare släpvagn är långa avstånd eller långa distanser, förare och en del arbete i par om kör kallade "sliprar. " En trucker enheter medan de andra sover i området bakom hytten.

Lätt lastbil förare som fordon leveransservice förare driva fordon som väger mindre än 26,000 pounds (11,793. 402 kg) GVW. Dessa lätta Åkarna har ofta regelbunden upphämtning och leveranser inom ett visst område eller på en viss sträcka. En lätt trucker får göra en hel del för lastning och lossning.

En trucker har många fler uppgifter än bara kör. Han eller hon måste ofta inspektera lastbilen för att vara säker bromsar, belysning och torkarna fungerar ordentligt och att vätskenivåer bibehålls. Åkarna måste också se till att de bära sin last säkert och tryggt och följa alla regler. Åkarna måste också föra ett register över alla underhåll görs på lastbilen samt eventuella olyckor de hade.

En kommersiell körkort (CDL) behövs ofta för att vara en tung trucker, men inte alltid en lätt trucker. Olika stater har olika licenskrav, men de som vill bli lastbilsförare alltid behöver en regelbunden körkort i god status. Lägsta ålder för att ha utfärdat en CDL är 18 i vissa stater, men eftersom många stater har den lägsta på 21 år, måste Interstate åkarna vara 21 utfärdas en CDL. Men många åkerier som har en policy att inte hyra förare som är under 23 eller 25 år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.