Vad är en Tie Rod?

pinnbultarna överföring och kontroll rörelse mellan komponenter i maskiner och motorfordon. Varje framhjul på de flesta bilar har sin egen Dragstång för att ansluta den till servostyrningen enheten. Sex eller fler pinnbultarna kan också styra rörelsen av de fyra hjulen i sofistikerade Automotive fjädringssystem att leverera hög prestanda hantering tillsammans med en mjuk gång. Pinnbultarna brukar ha svängbara eller kulled slutar att låta de delar som de ansluter till vridas, rock, eller vända oavsett positioner läggning för att kunna utföra sin uppgift. är fälten ska också användas som vevstakar för att lösa linjära rörelser till roterande rörelse med vevaxlar och vev hjulen på maskiner och apparater. De möjliggör en motor eller överföring produktionen aktivera ett antal funktionskrav, spakar, armar, axlar eller ansluten till den. En Dragstång har vanligtvis en gängad längd justering avsnitt som gör staven vara anpassade till de exakta behoven av en mekanisk tillämpning. Eftersom de kan överföra stora krafter, är de vanligen tillverkade av höghållfast härdat stål och klädd för att skydda mot korrosion. p

pinnbultarna används i stor utsträckning för att styra på många transportsätt förutom bilar och lastbilar. På båtar och fartyg, flyttar de utombordsmotorer, drev och roder. Flygplan av alla typer använda pinnbultarna att ansluta mekaniska och hydrauliska ställdon till flygkontrollsystem ytor på vingar och stabilisatorer. De hjälper också höja och sänka landningsställ, öppna och stänga dörrar och luckor, och kontrollera rörelse säten och ryggstöd.

Ridning gräsklippare, snöslungor, och många andra motordrivna redskap, inklusive jordbrukstraktorer och skördare, använda mekanismen Dragstång stor utsträckning för att styra rörelsen av deras funktion delar. Detta kan inkludera höjdinställning och horisontellt och vertikalt. I vardagsrummet, ger Dragstång den vilfåtölj att luta så att en perfekt läge för en tupplur. Det skulle vara praktiskt omöjligt att skapa dessa spännande tivolin park utan pinnbultarna säkert knyta stora komponenter.

pinnbultarna spelar en nyckelroll i fordons prestanda och säkerhet, och bör noggrant kontrolleras under periodiskt underhåll. Medan de är konstruerade för att utföra ett tillförlitligt sätt under många år, kör för hårt över hinder som trottoarkanter och gropar kan böja en slips spö, eller pund dess ändar lös. Medan vissa biltillverkare använder underhållsfria stavar slips, rekommenderar någon smörjning varje gång oljan ändras.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.