Vad är en Ducati?

Ducati är en italiensk motorcykeltillverkare som har etablerat sitt namn i motorcykeln gemenskapen sedan 1926. Även detta företag har genom flera ägare sedan starten har kvaliteten på motorcykeln fortfarande mycket hög, en Ducati motorcykel är typiskt känd för sin stora kapacitet prestanda och motorcyklar racing, och de är en ständig närvaro i Moto GP krets, eller roadracingstall. kan Ursprunget till Ducati kan spåras tillbaka till 1926 när italienska bröder Adriano, Bruno och Marcello Ducati grundades Societa scientifica Radio Brevetti Ducati, ett företag som i första hand gjort Radio Components. Ducati bröderna blev framgångsrika i sin strävan, och efter att ha öppnat en fabrik, samarbetar de med Turinese företaget SIATA, vilket var att tillverka en liten motor som ska monteras på cyklar. Den Cucciolo, som det hette, redan var ganska lyckad, Ducati just då ansluter sig till en redan beprövad marknad.

Även om det inte hände omedelbart började Ducati doppa sig på motorcykeln marknaden, som inte omedelbart lönsamma för dem. Bolaget fortsatte att göra elektronik i ett separat bolag division, och det var inte förrän på 1960-talet som de började lyfta en solid nisch i motorcykelåkandet världen. De producerade den snabbaste 250 cc Road Bike tillgänglig vid den tidpunkten-en maskin som kallas Mach 1. Vid denna tid divisionerna hade gått igenom flera förvaltning och byter ägare, och regeringen stödberättigade företag inte har någon Ducati bröder vid rodret. Som ägandet förändrats, så också gjorde motorcykeln hade designat. Ducati motorcyklar nu präglas av stor kapacitet fyrtakts L-twin motorer och deras karakteristiska Desmodromic ventil design. Denna konstruktion, enkelt uttryckt, tillåter ventilen att öppna och stänga snabbare, skenbart skapa mer makt och undvika strömavbrott att regelbunden, passiv ventil mönster. Den nuvarande lineupen av Ducati motorcyklar ingår Desmosedici-Ducati pro tävlingscykel-och Desmosedici RR, gatan-legal version. De också flera andra Racing /cyklar prestanda typ, men kanske en av de mest anmärkningsvärda mönster är Hypermotard, en supermotard-stil cykel avsedd för en hybrid typ av on-och off-road racing som kombinerar street racing med motocross-style racing . Dess utmärkande design och prestanda har gjort det till en favorit både på och utanför racerbanan sedan starten 2005.

Andra Ducati produktlinjer omfattar Monster, Multistrada, Sport Classic, Superbike och Streetfighter. Det finns flera olika modeller under varje rubrik, som erbjuder ett brett utbud av alternativ för att passa olika ryttare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.