Vad är en Bomber?

En bomb är ett militärflygplan som har konstruerats och utrustats speciellt för att släppa bomber på marken och ubåt mål. Däremot är en fighter ett flygplan som används i luft till luft bekämpa utrustade för att attackera andra plan. Historiskt bombplan högt specialiserad flygplan, i modern tid, är skillnaden mellan bombplan och jaktplan ofta mindre tydliga, som stridspilot är mycket mindre vanligt än det en gång var. Den kredit för det första Aerial bomb tillhör italienarna, som sjönk granater från flygplan 1911. I första världskriget, användes en mängd olika flygplan, inklusive luftskepp för att släppa bomber, och under andra världskriget, kom bombplan sig vara ett mycket viktigt taktiskt redskap, med många militärer har ett sortiment av bombplan i sina bibliotek att välja mellan , från långväga taktiska bombplan stänga bombplan luftunderstöd, användas för att hjälpa soldater på marken. Många bombningar av andra världskriget är ganska känd tack vare den förödelse som de orsakat. London, till exempel, fick mycket stora skador genom upprepade bombningar, artighet av tyskarna, och staden Dresden var också allvarligt skadad i en omfattande brandbomber 1945. Det finns ett antal olika stilar av bombplan. Ett taktiskt bombplan är ett bombplan som är avsedd att bära en stor nyttolast till en stor och ofta avlägset mål, såsom ammunition depå eller en tillverkningsanläggning där föremål för militär användning som produceras, en del av dessa flygplan som kan bära kärnvapen för strategiska kärnvapen strejker. Ett taktiskt bombplan används för kortdistans-starter, släppa bomber på olika platser i närheten av bombplanet bas. Flygunderstöd bombplan används för att bistå marktrupper då de befinner sig tungt motstånd. Störtbombare, nu till stor del föråldrad, skulle dyka uppnå sina mål innan du släpper bomber för att uppnå större precision.

Lasten på ett bombplan varierar, med många moderna bombplan redovisade ett sortiment av vapen. Tack vare den väldigt sofistikerad teknik som används för att utforma bomber i dag, kan de bomber som programmeras att söka vissa destinationer använder GPS-tracking och olika anordningar för att låsa på ett mål. Precision bombningarna används för att isolera mycket specifika mål, vilket kan vara användbart i stadsmiljö där människor vill målstruktur av militärt intresse utan att skada civila. Tyvärr är denna teknik inte alltid perfekt, och några anmärkningsvärda fadäser har noterade med stort intresse från media.

Många moderna flygplan fighter-bombplan, utrustad att släppa bomber och engagera fientliga flygplan, i den händelse att de möter dem. Dessa flygplan har flygpersonal som varierar mycket i storlek, beroende på ålder och typ av flygplan, och de stöds av omfattande markpersonal som håller planen funktionella, kontrollera deras nyttolast, bränsle dem och utföra andra uppgifter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.