Vad är bilvax?

bilvax är ett vaxliknande ämne som gnids på fordonets utsida. Det är då tillåtet att torka innan de torkas bort, vilket skapar ett skyddande skikt för bilens lack och klarlack. Bilvax är vanligtvis gjorda av en blandning av karnaubavax och andra naturliga vaxer. Den karnaubavax kommer från karnaubavax palmen i den brasilianska regnskogen. Trädet producerar vax för lackering och skydda bladen för att hålla fukt vid varm väderlek och skördas endast under vissa månader under året. Bilvax används på samma sätt att skydda utsidan av en persons fordon som karnaubavax används för att skydda trädet karnaubavax palm.

Auto entusiaster använda bilvax regelbundet för att förlänga livslängden för en bil. Det lägger ett skyddande lager över bilens lack och klarlack som skyddar det från den ultravioletta strålar från solen, vilket kan tona färgen på bilens lack. Det skyddar även bilen från smuts från vägsalt vid dåligt väder, och hjälper till att förhindra rost. Bilvax kan också användas för att hålla fukten bort lack och klarlack.

Hur ofta en person vaxer deras fordon bör bero på flera saker. Miljön som en bil sitter i bör beaktas. Dåligt väder, behandlingar väg och solsken kan alla skada ett fordons yttre utseende och värde. Färgen skick bilen bör tas i beaktande, liksom kvaliteten på vax som används för att skydda bilen. P

bilvax produceras främst rock och skydda en persons fordon, dock Det är också bra för att producera en smart glans, vilket gör den personen är attraktiva att inte bara auto entusiaster överallt, men också för varje normal person walking down the street. Ju mer bilvax som används, desto mer lyser en person kan uppnå. Hålla en bil skinande kommer att förbättra sitt utseende och kan även öka dess andrahandsvärde.

p

bilvax inte skall förväxlas med en färg eller tätningsmedel car polish. Även om de kan arbeta tillsammans med varandra, är de sina egna separata enheter. Paint Sealant tillämpas ovanpå bilens lack och klarlack, hålla färgen i dess nuvarande skick. Bil polska fungerar som en slipande rengöringsmedel och används främst för brister hittade på ett fordon. Bil polera kan minska uppkomsten av små repor. Bilvax kan placeras på toppen av en färg eller tätningsmedel bil polish lägga till ytterligare skydda lager samtidigt som man kompletterat glans.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.