Vad är solskydd?

fordon är utrustade med solskydd ligger på taket strax över vindrutan för både förare och framsätespassagerare. Ett solskyddet är helt ogenomskinligt och när manuellt roteras nedåt från infällt läge, kan blockera oönskade sol och bländning. Solskydd är också vanligt förekommande med visir "plånböcker" av olika slag för att hålla papper såsom bil registrering, eller medier såsom cd-skivor. En nyare konstruktion av visor är automatiska solskyddet. Det finns flera dussin patent för automatiska solskydd, förväntas på sikt ersätta standard visir i nya fordon.

Automatiskt solskydd har några grundläggande, gemensamma komponenter. Förarens visiret arbetar oberoende av passagerarens visir. En sensor känner av betraktarens ögon bilens passagerare (s) och graden av ljus som träffar ansiktet. Vid behov avsätter en motor på solskyddet i bäst position genom att vrida den nedåt på ett spår gömd i taket på fordonet. Automatiska solskydd är mer som solglasögon för din bil, eftersom visir brutits, transparent material. De blockerar solen utan att blockera möjligheten att se. Om du någonsin har färdats österut i gryning eller väster vid solnedgången, har du upplevt försämringen av att behöva köra direkt in i solen. Vid dessa tillfällen traditionella solskydd hjälper inte. En automatisk solskyddet är särskilt effektiv när en inställning eller uppgående solen går in i vindrutan drygt instrumentbrädan eller på en extremt låg vinkel. Det kommer också att förnuftet och blockera en eventuell maskering reflektioner från en stötfångare eller bakrutan på en bil som kan stoppas före, antingen i en trafikstockning eller på ett bromsljus. En annan fördel med vissa modeller av automatiska solskydd är att de kan ersätta parasoller. Parkerade kunde solskydd sänkas fullt ut täcker hela vindrutan, hålla inne svalare. Visir kan också göras för övergång-liknande material som kan mörkare eller ljusare så behövs. Den automatiska solskydd kan uppträda inom lyx modeller av sedanmodeller, lastbilar, sports utility fordon och husbilar. Som prisfallet de förmodligen kommer att finna sin väg in midstream modeller.

I en inte alltför avlägsen förflutna, begränsats många konsumenter önskvärdheten av ett nytt fordon genom att snabbt kontrollera instrumentbrädan för en CD-spelare istället kassett, i detta samma sätt konsumenterna kan snart vara en blick mot taket, med den manuella solskyddet vara märket gårdagens modell.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.