Vad är sadelväskor?

sadelväskor är likvärdigt med en läder stam för motorcyklar, och finns i många storlekar, former, stilar och prisklasser. Sadelväskor består av två semi-box-formad lagring transportörer att hänga på vardera sidan av den bakre stötfångare med en motorcykel. Dessa avdelningar har flip-over toppar, säkras genom läderremmar. Utformningen av en viss motorcykel är nyckeln i att välja rätt sadelväskor, som bakre chocker, ändrör linje och andra faktorer kan spela in rätt passform. Det finns två huvudtyper av sadelväskor: bolt-on eller sling-over. Bolt-on sadelväskor man kan säkerställa en permanent installerade sadelpåse hållare eller en snabb övergång sadelpåse Brace. Sling-over sadelväskor får sällskap av en läder lyftsele som är placerad under bakre stötfångare anteckningsblock eller passagerarsäte. Sling-over sadelväskor är inriktade mot dem som vill använda sadelväskor endast sporadiskt, vilket ofta är fallet för ryttare med icke-touring bikes. är kvalitet läder sadelväskor förstärkt med plast för att göra dem mer rigida, bevara sin form, och att de kan bära tyngre saker. Insidan av påsen, närmast cykeln, kan också förstärkt med stål. Många sadelväskor har externa påsar för enkel åtkomst till småsaker som kan behövas oftare.

Various gör-det-själv-metoder kan användas för att låsa sadelväskor, men faktum kvarstår att de förstärks läder i bästa fall. När cykeln är parkerad bland ett myller av andra cyklar på ett lokalt vattenhål eller populärt matställe, kan den genomsnittliga biker dig inte om det är ett mål. Men sadelväskor används rutinmässigt för att dra värdesaker och några knuttar föredrar att ta sina väskor med sig när de sitta, särskilt om cykeln kommer att vara utom synhåll eller på en plats ett stycke bort från andra åkare. En traditionell snabbfästen sadelpåse brace stannar fäst på cykeln samtidigt som lätt release och ominstallation av påsar. Detta är en särskilt viktig fråga för touring entusiaster. Utan en snabb release konsol kommer sadelväskor måste tömmas på sina värdesaker varje natt och omförpackas varje morgon. Detta kan bli tröttsamt på en lång turné.

Tredje generationens Ghost Brackets kom upp med ett helt unikt system som lämpar sig även för dag kryssare. Sadelpåse parentes sitter på den backsides av sadelväskor själva, snarare till cykeln, bevara sitt lager utseende. Detta är bra för dag-kryssare och V-Rod stil motorcyklar som inte nödvändigtvis passar in i "den sadelpåse look" i samband med turnera cyklar. Fästena halka på att något långsträckt krom bultar i fender Struts, knappt märkbar när säckarna tas bort. Konsolerna ger också en praktisk uppfällbara handtag att bära väskor i en resväska konfiguration för enkel transport.

sadelväskor av lyftselen-over sort tillåta en ryttare möjlighet att använda sadelväskor ibland utan att bifoga permanenta fästena cykeln eller investera i diskret snabbfäste system. Oavsett cykeln, på en helg avstickare eller den årliga åka till Sturgis, sling-over sadelväskor kan komma väl till pass. En potentiell nackdel för en del sling-over sadelväskor är att de kan "flik upp" med vindstyrkan, som inte är förankrat parentes. Ett botemedel är att bära tunga saker i sadelväskor, såsom vatten flaskor eller drinkar. Om du använder sling-over påsar är det speciellt viktigt att kontrollera att påsarna inte kommer att störa motorcykeln verksamhet eller komma i kontakt med ändrör.

sadelväskor finns överallt motorcykel tillbehör säljs. De varierar i pris från under 100 US dollar (USD) till flera hundra, och säljs separat från parenteser som kan krävas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.