Vad är ett golv Jack?

Det finns tre olika typer av golv uttagen. Två används i hushåll och företag, medan den andra typen av golv jack används i fordonsindustrin reparationsverkstäder. Även om namnet är detsamma, användning av varje typ av golv-uttaget är helt annorlunda. När golv bjälklag är rinningar eller väggar stiftelse smulas sönder i ett hem, ett golv domkraft används för att stötta ett hus upp För att ersätta grundmurarna eller att stödja våningar Ersättningsnivåerna bjälklag läggs till den ursprungliga ramen. När grunden repareras eller byts ut, huset är försiktigt sänkte och säkrade till den nya stiftelsen.

Om grunden för hemmet är i god form, finns också en typ av golv jack som är i grunden en solid metal stav med en platta änden. Den platta delen placeras under husets helljuset och vevas ordentligt på plats. Detta solid post stöder den viktigaste bjälklag och förhindra rinningar. Utan ordentlig uppmärksamhet, slapp eller ruttnande golvet reglar så småningom kollapsa. är en annan typ av golv jack används för telefon och adaptrar kabel. Denna typ av golv jack innehåller telefonen plug-in eller data plug-in-porten. Det kan vara nedsänkt i golvet eller monteras på Baseboard i det område där golv och vägg möts. Denna typ av golv-uttaget är vanligtvis förkopplad, så den behöver bara anslutas till befintlig tele-eller data kablar i hemmet och sedan monteras på plats. Ett fordons golv jack använder hydraulik för att höja och sänka tunga fordon, vanligtvis personbilar och lastbilar. Denna typ av golv jack placeras direkt på marken under användning. Varje Automotive golv jack är beräknat för olika vikter, i allmänhet på mellan två och twenty ton. Den hydrauliska lyftsystem kan användas för att enkelt lyfta tunga fordon helt enkelt genom att pumpa långa arm sträcker sig från domkraften kropp. På detta sätt kan fordonsindustrin golvet uttaget mekanikern att byta däck eller ta bort däcken för att kontrollera bromssystem, undersöka underrede skada eller kolla avgasrör, bland andra applikationer.

är ett fordons golv uttaget inte används så ofta som en hydraulisk hiss när det gäller bilverkstäder. För snabb däck förändringar och underredet kontroller dock ett golv jack är det bästa verktyget. Dessutom är golvet uttaget som vanligen används i racing för att lyfta varje sida av bilen och byta däcken snabbt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.