Vad är ett Body Shop?

En body shop är en anläggning för reparation och restaurering av bilar. Personalen på en Karossers personalen utbildas för att hantera särskilt med skador på kroppen och stommen till en bil, som den som kan uppkomma vid en kollision. Reparera skador på kroppen av en bil eller ramen kan bli ganska komplicerad, och därmed en resa till The Body Shop är sällan billiga. I vissa fall kommer Automobile försäkringsskydd bekostnad, om det är relaterat till en kollision och föraren har rätt försäkring.

Skador på ramen kan göra en bil meningslöst att köra, vilket svår kroppen skada. Skadeståndet ser också fula, vilket är ett problem för människor som kanske vill sälja sina bilar. Fokus på ramen för en bil innehåller en body shop undan från en vanlig bil reparationsverkstad. I en allmän auto shop, kan alla typer av auto reparationer hanteras. Dessa reparationer kan vara allt från löpande underhåll, t. ex. byta olja, till ombyggnad motorer. Dessa tjänster kan erbjudas i vissa plåtslagerier, beroende på deras storlek.

Vanligtvis innehåller en Body Shop svetsning och anläggningar målning tillsammans med liftar och tunga bänkar verktyg. Personalen är särskilt utbildade för reparation av skador på kroppen, och vissa av dem kan få fortsätta ytterligare certifiering. Det är inte heller ovanligt att se en Body Shop som specialiserat sig på ett visst märke eller typ av bil. Dessa plåtslagerier kan vara utmärkt för människor som äger dessa bilar, eftersom personalen känner till bilar utan och innan. När bilen kommer in i en Body Shop för reparationer, kommer utbildad personal uppskatta den allmänna kostnadsnivån. Personalen kan behöva för att tillverka nya delar, så nya avsnitt, eller använda brute force för att böja ramen för bilen tillbaka till formen. I samtliga fall, reparera skadorna kan bli mycket dyrt, särskilt om skadorna är betydande. Uppskattningen lämnas till bilens ägare, som beslutar om att inte gå vidare med reparationer.

I vissa fall kommer kostnaderna för reparationer lägga till upp till mer än vad bilen är värd. I detta fall kommer ägaren be vanligtvis The Body Shop att skrota bilen. Om betalningarna täcks av försäkringen, kommer försäkringsbolaget att bilen förstörts och de kommer att ersätta bilen med en ny. Eftersom kroppen skadan är så dyrt, vissa förare vill få heltäckande försäkring, så att de vet att deras bilar kommer att repareras eller bytas ut i händelse av allvarliga skador.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.