Vad är en trampbil?

flesta barn bara inte kan vänta för att få bakom ratten i en bil, och det är därför lådbil skapades. Lekfordon kallade trampbilar finns i alla typer av organ mönster, från sportigt konvertibler till brandbilar och därefter. Oavsett barnets fantasi kan föreställa sig, är det säkert en leksaksbil att uppfylla det. Det finns också flera vuxna versioner av lådbil, oftast byggd för tävling. är trampbilar drivs av fötter och ben av ryttaren, vilket gör dem så snart miljövänliga bilar. Tidigast åkande leksak var förmodligen en trä ponny på hjul, som drivs över golvet scooting fötterna. Det sena 1800-talet medförde en tvåsitsig häst och vagn version, komplett med funktionell pedaler och en uppsättning råder att styra hästen. År 1930 krävde en sluten cykel för Velocar uppfanns i Frankrike, skapar ett prejudikat som den första användningen av en människa-drivna bilen som en legitim form av transport.

Kroppen stil en trampbil kan nästan alla typer av fordon kan tänka sig. Retro leksaksbilar kan gå tillbaka så långt som till Model T, komplett med en trä instrumentpanel och reservdäck bakom sätet. Det finns en mängd jalopies att välja mellan, vissa med lågor målade längs den eleganta sidoväggarna. Avancerade modeller inkluderar en rosa eller turkos Thunderbird och en körsbärsröd Mustang. Det finns även en sedan stor nog för två. Trampbilar kan polis bilar, taxibilar, ras bilar, lastbilar blånor och mer. En av de mest kända är den moderna plast versionen kallas Big Wheel.

Utformningen av en lådbil är inte begränsad till en bil organ på något sätt. Det finns trampbilar företräder traktorer och tippvagnar för att passa den spirande jordbrukare eller byggnadsarbetare. Finns motorcyklar och brandbilar. Finns flygplan trampbilar med trubbiga små vingar, men stort nog för de skenande fantasi av ett barn. En helikopter-stil trampbil kan bara vara det ultimata för ett barn som drömmer om att flyga. Bogserbåtar, båtar hastighet och kryssningsfartyg kan också göras till trampbilar.

Vintage leksaker är en stor affär med antika samlare och handlare. Antik trampbilar kan hämta en nätt summa, beroende på vilken stil, sällsynthet och skick leksak. Vare vintage, retro eller modern, en trampbil är tänkt att ge glädje till barn, och det kan också framkalla trevliga barndomsminnen på vuxna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.